Zlé skúsenosti s aplikáciou kyseliny hyalurónovej a botoxu.

redaktorka15
19. feb 2020

Ahojte, hľadám baby, ktoré by sa podelili o zlé skúsenosti s kozmetičkami či klinikami, kde si boli aplikovať kys. hyalurónovú, botox, či boli na nejakom ošetrení. Ak sa vám stalo, že vám kozmetička či ošetrujúci lekár riedil kyselinu, neukázal štítok, prípadne odmietol povedať značky, prosím napíšte mi to. Som novinárka a momentálne spracúvam článok o takýchto nekalých praktikách. Ďakujem vám pekne, samozrejme bude to anonymné! Díky 🙂

nyusika
19. feb 2020

v prvom rade - aplikovat injekcne KH a botox mozu iba lekari, nie kozmeticky.
zvysok diskusie potom straca zmysel.

redaktorka15
autor
19. feb 2020

@nyusika to je samozrejme pravda, ale mnoho zien sa necha nalakat na lacne zakroky zo zlavovych portalov, zakroky, ktore sa robia takpovediac v suteréne na kolene, bez certifikátu, bez povolenia od VUC. A tiez je mnoho pripadov, kedy aj lekari pouzivaju lacnejsie varianty KH a B, rozne riedene tekutiny, ktore nemaju potrebny ucinok, pripadne sposobia vacsiu ujmu na zdravi. Ak ma niekto skusenosti s tym, diskusia ma zmysel 🙂

lucia1974
19. feb 2020

dost lekarov - iek pouziva aj slabsie a aj starsie KH a B ako pisete a neviete im to dokazat a to preto aby castejsie chodili na zakrok . A ten ta doktor -ka ktory - a to vsetko rozputal - a by sa mal -la zamysliet aj sam nad sebou ....

redaktorka15
autor
19. feb 2020

@lucia1974 mate v okoli zname, ktore s nou /s nim maju zle skusenosti?

luccija
19. feb 2020

@nyusika prečo by strácala zmysel?tak teda lekari.Kolko je lekárov, ktorí povedia, že stačí takáto kyselina hyalurónová efekt biedny a následne príde k tomu, že no vy máte asi tu mimiku, pokožku hrubšiu, vyssi vek a teda vyskúšame nabudúce túto.