Ahojte,už dlhšie mam problem s chrbtom riešim to fyzioterapeutom..no posledne dni ma velmi boli asi prvy krčny stavec,mam migrenu ale aj sa mi velmi zle dycha..spozorovala som že sa to stava sem tam keď sa bud nejak blbo otočim hlavou alebo tak..mavate tu niekto alebo mali ste taky problem? Že kvoli nejakemu bloku v krčnej sa vam zle dychalo? Ako ste to riešili? Či mam za tym hladat niečo ine?
Pretože fakt neviem či krčna môže sposobiť niečo taketo.
@ildiko36 ou,zajtra s tym veru budem musiet zajst niekam,pretože ma pred asi hodkou seklo :/ ono ja mam anomaliu a mam navyše stavec v krčnej,posledne dni ma ale nejak extremne bolela až ma teraz seklo,vdaka za odpoved
@adrianebrooks nemas zaco..dufam das sa doporiadku raz dva😊daju ti daake lieky.inak ked ta sekne je dobre na to suche teplo..ked sa svali povolia lekar ti vie napravyt a potom rehabilitacia
@adrianebrooks necakala by som a isla k dr, na riadny rtg, neurolog, mri, pripadne aj sono ak by to bolo nutne, nech vies a na rtg by som isla aj na plucny istota je gulomet!
@adrianebrooks heeej ja to mavam sem tam, ked sa mi posunie stavec, aritmia, problemy s dychanim a bolest hlavy, niekedy horsie vidim.. divne, ze stiknuty nerv dokaze take srandy :/ chod k fyzioterapeutovi cim skor, mne pomaha ked cvicim, aby sa mi to nestavalo
Ahojte baby mam takú otázočku,. mali ste už také ze ste sa nevedeli normálne nadýchnuť?v hrdle mam akoby som tam niečo mala aj s prehltam tak ma to bolí mam to už pár dní. Aj chrbtica ma bolí aj snou mám problémy čo vám pomohlo?
@vkristian mam to tak aj ja
@vikybalint Prosím pomohlo niečo na to sťažené dýchanie a pocit niečoho v hrdle ? Bolo to z krčnej ? Ďakujem
@adrianebrooks mozes mat stazene dychanie..totiz v predlzenej mieche je centrum dychania a ked mas problemy s krcnou chrbticou sposoby to aj na dychanie..ja by som dala urobyt magneticku rezonanciu..a po vysledkoch to riesit s Fyzioterapeutom..oni su fakt dobry ale ked nahodou mas tam pruh aby ti massaz horsie neruobylo..ked sa ti sekne alebo zapaly nerv v krcnej ch..mozes aj skolabovat😏