Bolo niekomu zle po akupunkture? Robila mi ju normalne lekarka, ale uz ten den ma jeden bod na bruchu strasne bolel, na druhy den mi bolo na zvracanie a odvtedy sa necitim dobre. Trpim nespavostou a aj travenie mam rozhadzane.
na zvracanie? rozhádzané trávenie? to mi skôr pripadá, že si zhodou náhod chytila nejaký vírus a akurát sa ti prejavil po návšteve akupunktúry... ja som kedysi chodievala. a to som skúsila 2 terapeutov v priebehu 2 rokov, u oboch som bola zo 15x a nikdy nič. maximálne nejaká únava. raz sa stalo, že trafil nerv na ruke (mojou chybou, podvedome som sa pohla pri zavádzaní ihly), ale to zabolelo ihneď po aplikácii, tak to napravil. v tom bode ma ruka bolela tak dva dni (pri pohybe alebo na dotyk). nič také, čo ty opisuješ, som nikdy nezažila.
Chodime s manzelkou na akupunkturu pravidelne.
Neda sa povedat,ze by nam bolo po aplikacii zle.
Mozno 1-2 x len neskutocna unava,co môze byt spôsobene prave uvolnenim,postihnuteho miesta.
Pokial po aplikacii ihly,pocitujes bolest,trafila nerv a treba jej to oznamit.My mame vedla postele zvoncek a v pripade nevolnosti alebo bolesti ho môzme pouzit.Za cca.7 rokov sme ho nepouzili ani raz.