asi mesiac pred otehotnenim som mala zlé pečenove testy,lekar ma uistil že to nic nie je a tak som to nechala tak....v tehotenstve mi zacali bolesti v pravom boku hlevne ked som soferovala alebo nejako zle sedela...nakolko zacaly bolesti asi tak v 5-6 mesiaci prirovnala som to velkej aktivite malej v brusku....no po porode mi bolesti nepresly..sla som k dr. ten zistil ze mam stale zle pečenove testy a az teraz ma nuti chodit po vsetko moznych vysetreniach...zatial sa zistilo ze mam zapaleny dvanastornik ... maly ste to tiež niektora naozaj neviem preco sa to deje a uz sa zacinam bat ved mam 6 mesacnu dceru a nechcem aby sa mi nieco stalo ...
Ja by som vyskúšala detoxikovať - očistiť pečeň. Spraviť si očistnú kúru a dať pečeni šancu sa zregenerovať. Veľmi dobré sú humátové prírodné produkty, napríklad Cytosan alebo Cytosan Inovum. Taktiež špeciálne namiešané byliny na detox pečene, rôzne bylinné čaje. Regalen - očistí celý tráviaci trakt a pečen a podobne.
no na pravom boku je prave pecen,takze preto,dobre ye Ta doktor necha behat po vysetreniach,lebo yanedbat pecen to by mohlo byt zle nedobre. Treba zistit co je vo veci, a liecit to,dobre je,ze pecen je organ,ktory sa dokaze velmi dobre regenerovat. Zapaleny dvanastornik je tiez neprijemna vec. Dufam,ze pridu len na nejaku prkotinu s tou pecenou. Drzim palce a skus preventivne dodrziavat pecenovu dietu,teda z masa mozes len kralika napriklad a nic mastne,nic na oleji. Ja som mala pecenovu dietu a dalo sa to zvladnut. Doteraz neprisli na to,co sa stalo,ale nastastie som ok 🙂