Zle od žalúdka a bolesť brucha po zobudení

26. apr 2024

Ráno som len otvorila oči a brucho má začalo tlačiť ako na veľkú a na vracanie od žalúdka. Tak som išla na wc , stolicu som mala normálnu no tam ešte väčšie kŕče začali, potom po stolici kŕče prešli. Ale stále na zvracanie , až na odpadnutie , rychlo som sla naspäť do postele lebo sama doma s dieťaťom, tak som sa bala. Potom znova som musela na wc.
Teraz ležím , vypila som už aj horký čaj , no stále cítim že mi je zle. Tak od žalúdka až akoby na odpadnutie že sa mi hlava motá a pachuť v ústach … 😒 nechápem a to som ešte nič nejedla

andrejka1974
26. apr 2024

Je teraz viróza mala ju najprv moja mladšia dcéra je to jednodňové a prejde o den neskôr som to chytila ja a staršia dcéra ďalší den som bola ako lopatou oňucháva všetko ma bolelo dnes je ďalší den som úplne fit baby boli fit hneď ďalší den

autor
26. apr 2024

@andrejka1974 ale ja som neni od pondelka na Slovensku , tak neviem či by to bola nejaká viróza 😒

anna777115
26. apr 2024

Tu, ti nikto nedá odpoveď na diaľku. Môže, to byť tisíc rôznych veci a čo si z toho budeš vyberať? Veď, uvidíš ako sa to bude vyvíjať a podľa toho sa zariadiš.Ak, máš kŕče v bruchu tak si daj, nospu alebo buscopan a uvidíš...