Zlé dýchanie cez nos

jana182929
21. mar 2022

Neviete ako funguje to v noci na pohotovosti mám taky problem s dýchaním kvôli nosí nedá sa mi cez neho dýchať, boli ma vo vnútri aj obočie nad ním cítim aj tlak v podnebi a keď sa snažím dýchať nosom cítim zápach aj takú ako keby zadnu nadchu mám. .nemôžem ani spať ,ale bojím sa ,že pôjdem vysmeju ma ,alebo,že prečo s niečím takým neidem za svojim lekárom, ale keď nemôžem už ani spať.

michaelam2
21. mar 2022

@jana182929 nemas doma nejaky sprej do nosa? Alebo skus naparovanie a rano bez ku svojmu lekarovi

viestta
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
maminastatinom
21. mar 2022

to určite nie je na pohotovosť, daj si na noc normálne zimnú čiapku, budeš si síce pripadať psycho ale zohreje ti do dutiny, možno ti hned az tak neulavi, ale par dni a budes fit, mne to raz poradili a ked je zle, trapne netrapne spim s ciapkou, mas zrejme upchate dutiny to tak pri zadnej nadcha byva, rano chod k dr v obchode si kup situpret, alebo nieco na uvolnenie dutin a rozpustenie hlienu, naparovanie s morskou solou je tiez fajn, ja mam roky uz len zadnu nadchu

nikasmile
21. mar 2022

@jana182929 nám pomáha iba muconasal plus

simca06022011
21. mar 2022

nejaky zapal dutin, vyfukat nos, morska sol, nejake kvapky do nosa vyskusat a lieky od bolesti ak ta boli hlava. A rano k Dr, ale kludne sa moze stat ze to prejde aj bez intervencie.