Žlčové kamene - skúsenosti?

krasinka
24. dec 2018

Ahojte chcem sa spýtať máte niekto skúsenosti zo zlcovymi kameňmi ?

hettinka
24. dec 2018

Ano

krasinka
autor
24. dec 2018

@hettinka a bolievalo vás brucho ?

matway
24. dec 2018

@krasinka áno, a čo je to brucho?

krasinka
autor
24. dec 2018

@matway žalúdok

weba
24. dec 2018

@krasinka áno mam nepekne spomienky na žlčníkove kamene... Hlavne na tie zachvaty😪 ale už žlčník nemám...

matway
24. dec 2018

@krasinka nie, bolí, vlastne iba tlačí pod pravým rebrom, žalúdok je v tomto prípade mimo. No a keď sa ti kamene, kamienky ozvú v zlčovodoch, nechceš viac žiť.

krasinka
autor
24. dec 2018

@matway prečo ?

hettinka
25. dec 2018

@krasinka mna bolelo skôr v chrbte a zle mi trávilo. Bývalo mi zle od žalúdka, často v noci.

stanulik33
25. dec 2018

@krasinka Mne sa tak začal ozývať žlčník, najprv bolesti, ktoré sa dali vydržať, najmä večer a v noci, tak raz za pol roka. Potom častejšie a silnejšie, objednala som sa na operáciu a kým som mala termín skončila som 3x na pohotovosti s takým zachvatom, že som myslela, že od bolesti odpadnem. Už mám rok a pol po opke a som úplne v poriadku, bez problémov.

0silvia0
25. dec 2018

@krasinka no ked ti napisal @matway ze sa ti nechce zit ked sa ozvu kamienky v zlcovodoch, zrejme tym myslel ze su to velke bolesti 😉 To pisem na margo tvojej otazky "preco?"😰

dolce85
25. dec 2018

Áno, ak sú problémy treba čím skôr vyoperovať, kým sa to dá laparoskopicky. Ja som bola v nemocnici iba 1 noc, keďže doma som mala 3 mesačne plne kojene babo. Uplna pohoda, po týždni som nevedela, že som bola operovana. Teraz sú to 3 mesiace a jem všetko ale s mierou, pre istotu. Operovana som bola u Milosrdných. Bála som sa, ale ozaj nie je treba.