Žlčníkové kamene a kojenie

slamka555
2. nov 2018

Ahoj baby, prednedavnom som tu mala temu ,ze mam podozrenie, ci nemam zlcnik, a veruze sono ukazalo ,ze mam v zlcniku tych sutrikov pofaj :/ Dr. Na sone vsak radila, ze sa s operaciou zas az tak ponahlat nemusim, no vcera ma chytil zachvat zas a ledva som to rozdychala, takze myslim, ze pojdem skvor ako som si myslela :/Prosim vas ,ako dlho treba byt stymto v nemocnici 3dni ci viac ? :/ A KTOMU .. .. mam doma 9mesacne ,este kojene, babo :( Asi by som ho musela nechat doma na UM ( postaral by sa otecko) no chcela som sa vas spytat ci , ked este nepilo ziadne Um, moze pit hned 2ku ked jednotku nepilo . :/ Och mam vela otazko a bojim sa ako to dopadne .. ale preistotu uz sa zariadujem ;) dakujem vam

nusyk
2. nov 2018

Ahoj.ja som po op.zlcnika ..mala som jeden malý kamen cca 1cm ale take záchvaty že som myslela že umriem.ani dýchať som nemohla...rozhodnutie dať si odstrániť celý žlčník bolo to najlepšie čo som.mohla urobiť.laparoskopicky šup sup.rano som prišla do nemocnice vo štvrtok - o 9:00 operácia a v sobotu ráno už som bola doma🙂 je to 5 rokov a pojem aj klince;)

monika74
2. nov 2018

Ja som po operacii dva tyzdne.V stredu ma operovali a v piatok pustili drzim palce 😉

slamka555
autor
2. nov 2018

Dakujem baby ste ma povzbudili ;) tak dufam, ze aj umna to bude taky rychly procces a potom uz budem fit lebo s malym babom je co robit ;) .

beuss
2. nov 2018

@slamka555 tiez, v pondelok som prisla, rano operovali a v stredu rano som bola doma 🙂

iwet7
2. nov 2018

Ahoj, ja som bola vo Zvolene na 1-dnovej chirurgii vyberat zlcnik. Vo stvrtok na obed ma operovali, v piatok rano ma muz bral domov. Zakrok bol laparoskopicky. Lekar ma vopred upozornil, ze ak operacia skonci rezom, teda nepojde to laparo, co sa obcas stava, nebudem moct ist domov tak skoro.

slamka555
autor
2. nov 2018

Baby a ako ste da zotavovali po operacii ? :/

beuss
2. nov 2018

@slamka555 no mna to dost bolelo, mne aj dost bordelu odtial vyslo.. ale tak, ze dost ma to bolelo len v nemocnici tie 2 dni.. do tyzdna som aj chodila normalne, len na bruchu som si netrufala spat asi mesiac..a samozrejme bolelo, ked sem sa prevracala na posteli.

iwet7
2. nov 2018

@slamka555 ja som sa zotavila rychlo, po dvoch dnoch som aj zabudla, ze mi nieco robili 😉 dietu som mala cca tyzden, potom som vsetko po troche skusala. Dnes jem vsetko.

monika74
2. nov 2018

@slamka555 ja som uz v piatok fungovala normalne doma len v noci ma boleli trochu stichy pod hrudnikom

julinka66
2. nov 2018

Ahoj ja som bola 13 dní laparoskopicky ma začali operovať ale pre silné krvácanie má museli aj klasický operovať no des. Tak mám krásne jazvy po bruchu ale už som ok

majka238
2. nov 2018

@slamka555 ja som bola na jednodnovke,vecer o 18tej operacia a rano o osmej som uz bola doma.bolesti asi tyzden po operacii a potom som este nejaky cas nesmela dvihat tazke predmety.dietu som drzala viac ako mesiac, mala som trochu problemy s travenim ale po case sa to dalo dokopy.ja urcite odporucam s operaciou necakat,mozu z toho zbytocne vzniknut ovela horsie a vaznejsie problemy.

newyourk
5. nov 2018
Používateľ newyourk je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od newyourk.

@slamka555 Ahoj, moja sestra mala pred nedávnom podobný problém, má tiež malé bábo. Ale nechcela ísť na operáciu, lebo sa rovnako bála. Kamene si odstránila prirodzenou cestou aj bez operácie. Brala diamond yacca, ktorý čistí organizmus a všetky usadeniny odstraňuje, čo sú aj žlčnikové kamene. Síce to nebol hned ale postupne, ale hlavne bez operácie. 😒👏🙏