Žlčník a leukémia

tinulqa
15. máj 2022

Dobrý deň. Prajem chcela by som vedieť váš názor v januári mi našli v zlcniku viac malých kamienkov pre covid sa nedalo operovať asi pred cca na predoperacnom vyšli zle výsledky z krvi poslaná na hematologiu terás výsledky jak 2 pozitív v utorok idem a odber kost dreni. No otázka znie dať von zlcnik či už ani nie neviem čo robiť

dilino
15. máj 2022

Moja najprv lieč tu leukémiu je mi veľmi ľúto musiš veriť že to zvladneš.Nech povedia lekári či ťa budu alebo nebudu operovať na ten žlčník možno to ešte počka.A si si na sto percent ista že máš leukémiu.Co ak to je len nejaka chudokrvnosť alebo extremna anemia.Nemusi to byť hned to najhoršie.Ak ti povedia že daj si vyoperovať žlčník to sa da aj laparoskopický.Ale najprv sa lieč to čo je veľmi súrne teraz.Veľmi zo srdca ti držim palce aby si to zvladla.

tinulqa
autor
21. máj 2022

@dilino nemám to potvrdené diagnózu mi napísali esenciálne trombozu žlčník má boli bohužiaľ dojt povedala že mám ho ísť vyhodiť von ja som silná osoba ja sa toho nebojím len neviem čo robiť či dať či nedať

dilino
21. máj 2022

@tinulqa som rada že si sa ozvala bola si v utorok na tom vyšetreni tej kostnej drene.Ako super že sa ti ta pliaga nepotvrdila.Ak každu lekári odoperovať žlčnik tak si daj aby nenastali dalšie potiaže.Možno preto máš aj krvne vysledky zle lebo máš chorý žlčnik.

tinulqa
autor
21. máj 2022

@dilino presne to mi povedala doktorka moja ale po pravde bojím sa tej operácie. A áno bola som a aj hematologicka mi to povedala že mám dať von môžu nastať vecie komplikácie len terás či má púšti internista záleží na ňom

dilino
21. máj 2022

Dôležite je že tu pliagu nemáš.Teraz rieš toto ja si myslim môj názor že šarapatu ti robi žlčnik.Priateľova mama tak mala zlé krvne testy a potom sa tiež prišlo na to že má chorý žlčnik.Pooperovali ju a už je dobre už aj krv má v poriadku a mala vysoke hodnoty.Nevahaj daj si povedať ked ti odporúčaju.

tinulqa
autor
21. máj 2022

@dilino určite dám len tej operácii sa bojím kus

dilino
21. máj 2022

@tinulqa každa operácia je rizikom ja ked sa mi narodila dcérka už zomrela ale ked sa narodila som po cisarskom mala 32 stehy tri rady a ked sa mi stehy roztrhli tak pri menštruácii mi tieklo nielen spodkom ale aj vrchom z brucha.My to šili na 3krát.Neboj musiš veriť pozítivne zmyšľať že ked ťa pooperuju stav sa zlepši.Jasné to nielen TY sa bojiš operácia je strašiakom pre veľmi veľa ľudi.Ale si bojovnička len tak sa ľahko nevzdaš.MY ženy vydržime viac ako chlapi.

tinulqa
autor
22. máj 2022

@dilino hej veru že vydržíme som zvedavá ako dopadnem v pondelok či má internista púšti či nie

dilino
22. máj 2022

tinulqua snád bude mať zdravý úsudok a zvaži operáciu pre tvoje dobro.

tinulqa
autor
23. máj 2022

@dilino nepochopila som terás

tinulqa
autor
23. máj 2022

@dilino zvážiť operáciu

dilino
23. máj 2022

@tinulqa že pisala som že bude mať doktor dosť zdravého rozumu aby ťa poslal aby ti dal papiere aby si si išla robiť predooperačne a aby ti už operovali ten žlčník.Ved ked pôjdeš pýtaj sa dalši postup.A nedaj sa odbiť.

tinulqa
autor
23. máj 2022

@dilino no odmietol má nespraví mi predoperačné nakoľko nemám záväzný stav

tinulqa
autor
23. máj 2022

@dilino čiže keď budem umierať tá vtedy by už operovali že dovtedy môžem chytiť aj pakreatiditu to ho netentuje