Dobrý deň. Prajem chcela by som vedieť váš názor v januári mi našli v zlcniku viac malých kamienkov pre covid sa nedalo operovať asi pred cca na predoperacnom vyšli zle výsledky z krvi poslaná na hematologiu terás výsledky jak 2 pozitív v utorok idem a odber kost dreni. No otázka znie dať von zlcnik či už ani nie neviem čo robiť
Dôležite je že tu pliagu nemáš.Teraz rieš toto ja si myslim môj názor že šarapatu ti robi žlčnik.Priateľova mama tak mala zlé krvne testy a potom sa tiež prišlo na to že má chorý žlčnik.Pooperovali ju a už je dobre už aj krv má v poriadku a mala vysoke hodnoty.Nevahaj daj si povedať ked ti odporúčaju.
@tinulqa každa operácia je rizikom ja ked sa mi narodila dcérka už zomrela ale ked sa narodila som po cisarskom mala 32 stehy tri rady a ked sa mi stehy roztrhli tak pri menštruácii mi tieklo nielen spodkom ale aj vrchom z brucha.My to šili na 3krát.Neboj musiš veriť pozítivne zmyšľať že ked ťa pooperuju stav sa zlepši.Jasné to nielen TY sa bojiš operácia je strašiakom pre veľmi veľa ľudi.Ale si bojovnička len tak sa ľahko nevzdaš.MY ženy vydržime viac ako chlapi.
tinulqua snád bude mať zdravý úsudok a zvaži operáciu pre tvoje dobro.
Moja najprv lieč tu leukémiu je mi veľmi ľúto musiš veriť že to zvladneš.Nech povedia lekári či ťa budu alebo nebudu operovať na ten žlčník možno to ešte počka.A si si na sto percent ista že máš leukémiu.Co ak to je len nejaka chudokrvnosť alebo extremna anemia.Nemusi to byť hned to najhoršie.Ak ti povedia že daj si vyoperovať žlčník to sa da aj laparoskopický.Ale najprv sa lieč to čo je veľmi súrne teraz.Veľmi zo srdca ti držim palce aby si to zvladla.