Ahojte mám na vás otázku na dospelých, aké ste mali príznaky zlatého stafylokoka v nose ? Mam problém a dýchaním a mám pocit že mi zlyháva celé telo, každý deň má bolí niečo iné..
@janka9800 ja som bohuzial prisla dost neskoro k doktorke lebo som si myslela ze mam nadchu z alergie a niekolko tyzdnov som takto zbytocne trpela. samozrejme antibiotika mi nasadila. naordinovala vyplachy nosnou sprchou a este neviem co vsetko som dostala. je to uz davno, takze dobre si to nepamatam. ale trvalo to extremne dlho nez som sa toho zbavila. antibiotika mi znizili travenie. a zacala som aj posilnovat imunitu. takze som nasadila kozie kolostrum colostrino na posilnenie imunity a upravu travenia. drzim palce nech to mas cim skor za sebou. pretoze ja som bola extremne unavena. skus posilnit aj tu imunitu. dost to tiez pomaha
@jana7843k ja som aj prišla skoro k doktorke lenže tá mi vôbec neverila myslela že si že domýšľam a že mám úzkosť a podobne hlúposti...až na neviem kolky krát keď som tam prišla mi spravila vytery...už sa trápim od septembra už mám druhý krát ATB ale žiadna sláva .. cítim sa stále rovnako...,😭
Ahoj, ja som mala stale neskutocnu nadchu, zapchaty nos a stale mi tiekol velmi vodnaty sopel, nemohla som poriadne ani chodit bez vreckovky v nose. Bolo to priserne. Skoro celu noc som nespala, bola som priserne unavena.