Mám taký problém, zistili mi stafylokoka na jazyku.. dali mi antibiotiká na 10 dni, keď som ich dobrala tak mi to prešlo ale po 10 dňoch odkedy som dobrala antibiotiká sa mi to vrátilo. Mali ste niektorá takýto problém ?
Bojim sa že sa mi niečo stane 😩
Na jazyku ti ho ako zistili? Mozno ho mas aj niekde inde.. alebo len to chce dlhsiu “kuru”. Ale presne, zlateho stafylokoka je tazke sa zbavit, no ma ho vela ludi ani o tom nevie. Ak ti robi problemy, tak asi treba liecit znova a dlhsie, ale to ti povie lekar
@maria1023 nemala som stafylokoka na jazyku... ale na všetky "koky" je veľmi dobrá kapucínka, kúpiš tablety aj tinktúru...Zdrojov na internete je mnoho, napr...
Kapucínka obsahuje látky vylučujúce sa prevažne močom a pľúcami. Hlavnou účinnou látkou je isothyokyanát benzylnatý, radený medzi prírodné antibiotiká. Vďaka tejto látke kapucínka pôsobí proti všetkým kmeňom stafylokokov, mnohým druhom streptokokov a iným druhom baktérií a vírusov. 👍
@maria1023 oreganovy olej par kvapiek a kloktat s vodou kazdy den viac krat
tiež som to kedysi mala,stále som bola chorá,stále ma bolelo hrdlo,antibiotiká nezaberali,doktorka mi predpísala vit.C injekčne.Odvtedy som s tým problém nemala...je to viac ako 35 rokov
@maria1023 no neviem ci ta uspia ked mas aktivny infekt na jazyku a este stafylokoka
Preliecila by som zase
@taktotedanie veď zajtra idem k doktorke či sa to znova potvrdí tak uvidíme.
@maria1023 Mozno by stalo za to skusit aj ustne probiotika, napr. Bactoral.
@maria1023 ako som písala vyššie...úplne nie...iba "spí" a nerobí problemy.....
Tu to tiež popisujú
https://www.modrykonik.sk/ask-an-expert/pediate...
Čo by sa ti malo stať? Bežná vec že ATB nezaberú...zlatého stafylokoka je ťažké "umlčať"