Dobry den som po operacii hemeroidov a stale mam bolesti ,je tu problem so stolicou ,,ak niekto ma k tomu co povedat a ma s tym tiez skusenost nech kludne napise budem rada za kazdy nazor ,,Dakujem
@saxanita1
Ja by som ti doporucila vyskusat biorezonanciu, ja chodim do jedneho centra, kde to robia lekari, ktori sa zaoberaju a specializuju na bioregulacnu medicinu.Vysetrenie stoji 15€, pozru ti cely orgnaizmus a pripadne ti poradia, co treba uzivat na hemoroidy. skus si pozriet: www.zdraviepodkontrolou.sk Tam mas o nich pisane.
mala som znamu,stale koli pravidelnej a lahsej" stolici musela pit vodu/kazdu pol hod . pohar/
a ked mala pocit ze "prdne" tak vyhladala WC,lebo nikdy nevedela ci to bude len to ,alebo velka...
bola po operacii hemoroidov
getalax nepouzivajte je to hnus,aj ked maju fajn reklamu
skuste sypany caj SENNA z lekarne - vyskusane
stoji okolo 1 eura
a nepouzivajte casto,
lebo vam nepojde bez prehanadla/tie vnutorne svaly vam prestanu fungovat a neposunu to co maju
Ja síce poradiť neviem, ale chcem sa spýtať, ak si mala bolesti, akého boli charakteru? Pretože ja síce nemám problém s vyprazdnenim, ale krvacam a včera som mala také kŕče V podbrusku, že som si Nemohla ani sadnúť,to ma pichalo až V bruchu. Celý spodok brucha, kríze a pichanie V konecniku. mávam bolestivu ovulácia,aj som ju práve mala, ale toto ma soklo. Neviem, S čím to mohlo mať súvis.Ďakujem