ahojte baby prosim viete mi nejaksi napisat čo mam robit? nikdy som to nemala, nie som ani tehotna, ani po porode. mam 27 rokov a zlatu zilu 😠
neviem čo mam robit začala som si natierat včera faktu a na noc som si dala čipku faktu. bojim sa ale ist na zachod ze čo ak nahodou ked pôjdem na velku sa mi to nejaksi poškodi alebo niečo ☹ ( ja viem asi som blba ale potrebujem asi utesit ) ☹
takmer vsade ale čitam ze vonkajsi hemeroid je vypukla a ma modrajsiu farbu ale ja taku farbu vôbec nemam ani nič
jooj baby pomôzte ja som z toho mimo jak neviem čo
Nestrachuj sa ja to mam od 15 rokov... Vyleze schova sa.... Sem tam boli... A je rovnakej farby ako okolie..
zatial musim uznat ma to neboli nič vsetko ok len to ze je to ,,vonku,,
mne to začalo 2 týždne po pôrode (dcérka má už 2 mesiace) bola som u lekár a ten mi predpísal faktu masť aj čapíky, dubovú kôru a preháňadlo.. bohužiaľ nič nezabralo... viem, že vtedy treba zmeniť životosprávu - jesť viac vlákniny, vyhýbať sa čokoláde a káve, mať dostatok pohybu, málo sedieť, piť veľa vody... tak hádam ti to rýchlo prejde... ja s tým ešte stále bojujem... ☹
@petta87 ahoj môžem otázku ohľadne hemeroidu
V sprche manialne zatlacit a ponatierat. Zmakcit stolicu- slivkovy kompot al vlaknina + cas 2-3 dni by sa to malo zlepsit.
Dobrý deň prajem môžete mi niekto poradiť či môžem niečo na hnačku keď mám zlatú žilu a bojim sa abi som nemala zase tvrdú stolicu lebo som aj krvácala a beriem detralex
Tak zajdi k doktorovi a ten ti hned povie co a ako. Ja som ti tiez chvilu mala, take ze to aj stipalo, a same to preslo. Ale zilu tam mam stale a tiez nie je modra.