Ahojte baby, potrebujem sa vyrozpravat...uz dlhsiu dobu mam zlu naladu a niekedy sa vyvrsim na mojej 22 mesacnej dcerke....chodim s malou von medzi ludi ci mame nejake ine aktivity ci sa spolu hrame doma a sem tam idem bez malej von s kamarátkami, chodim na anglicky jazyk...ale uz ma to moc ubija....ked sa ma manzel spyta co mi je a poviem mu ze ma nebavi ten rovnaky stereotyp, tak mi povie ze sa iba stazujem a vôbec ma nechce pochopit....on by chcel druhe babo ale ja po nom netusim...svoju dcerku zboznujem....chcem sa strasne vratit do prace ale on to nevie pochopit....poradte mi co mam robit? uz som na nervy...dakujem
@hu3hu3 urcite treba ist do prace, pretoze, ak ta to doma ubija, tak jedine praca ti pomoze, nakolko budes medzi ludmi a uzitocna, cize malej vybav skolku alebo jasle a oznam zamestanvatelovi, ze nastupujes do roboty, chlapovi vysvetli, ze momentalne ides pracovat a nie sa starat doma o deti, ze na druhe este mate cas,
len urcit netreba sediet doma, ja som isla po polroku od malej do roboty a nelutujem to, o nic som neprisla, nakolko mama bola s nou, kym som ja bola v robote a poobede som si ju riadne vychutnala, takze urcite mm povedz, ze nastupujes do prace, vela sil
@hu3hu3 to mas skoro 2r. dietatko 🙂 vrat sa do prace....mozno naplno, mozno na brigadu, mozno len par hodin tyzdenne......mozno sa venuj praci polroka, rok ci tri 🙂 ako len dlho budes chciet a ako len dlho nezacnes mat chut znovu ostat na materskej.
manzel? - nechape? spytaj sa ho, ci ostane do tych 3.r. doma ze ty nastupujes do prace.....neboj, velmi rychlo si tu ,,matersku dovolenku,,predstavi a pochopi 🙂 a vystrasis ho uz len tymto navrhom tak, ze nebude mat proti tvojmu chvilkovemu pracovaniu vobec nic. ( sudim, len na mojom dojme, ze on je teraz ten hlavny zarabac, a hlavna pani domaca si ty - je tak, ze?....inak by totiz reagoval chlap, co sa 50/50 podiela na rodicovskej rutine....ale ten by ti pracu len odporucal 🙂 )
@hu3hu3 Vrátiť sa do práce, alebo nastúpiť na polovičný úväzok, ak ťa situácia naozaj tak veľmi ubíja.
No dcérka bude musieť nastúpiť do jasiel, čo tiež dobre zváž...
Poprípade skús si ešte pridať nejaké denné aktivity, ešte lepšie párkrát do týždňa, aby sa aj z nich nestali rutinné 😉 či už spolu s dcérkou alebo v čase, keď ti ju má kto postrážiť. Zrejme potrebuješ žiť veľmi aktívne s množstvom vzruchov.