Po treťom pôrode klasika,vlasy vypadali.😂Prešlo pol roka a padať síce prestali,ale sú otrasnej kvality,jemné,suché,riedke,farba prašivá,v tomto horku ani cop nemôžem aké mám kúty.Po prvych porodoch dorastli rychlo.Teraz nič.Prípravky moc nezaberajú.Ostrihať?Je mi z toho do plaču,vzdy som mala krásne dlhe husté vlasy a teraz pár chlpov.Viem,možno malichernost,ale ja uz nemam ziadne sebavedomie,nosim šiltovky alebo radšej nikam nejdem.
Skus si znova nasadit kyselinu listovu. Pomaha k spravnemu vyvoju a rasti buniek, a teda aj vlasovych. Mne lekarka vravela, ze v prvych troch mesiacov tehu sa berie ako prevencia spina bifidy u babatka a potom do skoncenia dojcenia presne kvoli tomu, aby zena neprisla o vlasy...
Mne velmy pomohol toto https://www.bloomhair.sk/products/tehotenske-vi...
Užívala som to tri mesiace a okolo tváre mám samé nové vlásky je to neskutočne
@dskjhfdlkdjhl kolko si dala dole? Mavala som skoro po pás,teraz pod lopatky,strihala som asi pred 2mesiacmi.Bojim sa to este viac skratit nech nie som ako vodnik
ja som isla zakazdym z vlasov po pas na uplne kratke.
@kristina1001 co obsahuju tie cukríky? Na nete nepisu
ja som sa po oboch porodoch po nejakom case dala ostrihat a potom to bolo dobre. Tiez mam za normalnych okolnosti huste, dobre vlasy a dlhe, po porodoch to bolo az do ostrihania hrozne, do placu.