Ahojte pred vyše 48 hodinami, jedla 4-ročná dcéra zmrzlinu s tou plastovou lyžičkou, asi bola prasknuta, alebo sa jej daným zázrakom podarilo z nej odhryznúť a zjedla to. Boli sme na pohotovosti opýtať sa na to. Ale dr. Má prakticky vysmiala, že no čo s tým, že RTG to aj tak neukáže a že v tejto situácii (covid) ísť do nemocnice na čo. Tak, že ju mame len sledovať, a prezerať stolicu. Nepozorujem na nej žiadne zmeny. Stolicu mala 2x ale nic tam nebolo. Máte niekto podobnú skúsenosť ☹ ?
@mijama29 moja tak odkusla tri hroty z plastoveho napichovatka co mala k zemiakom, a nic jej nebolo.
Môj malý zjedol keď mal niečo vyše jedného roka z tej plastovej lyžičky celý ten jeden hrot. Malo to dobre 2cm a bolo to tiež ostré. Lebo ako som mu dávala papať obed na kúpalisku tak to pri tom odhrizol. No poviem vám nebolo mi všetko jedno. Lebo sme boli ešte aj v zahraničí na dovolenke. Dala som mu hneď ako zjedol zjesť veľa chleba aby sa to tým obalilo. Každú stolicu som mu kontrolovala a asi na nejaký 3 deň to vykakal. To bola taka radosť.
@mijama29 verím ze si nervózna. Ja by som už tiež stresovala. Ja som si vtedy Tále všelijaké možné scenáre predstavovala. A aké to bolo veľké? A zjedla to naozaj? Lebo podla mňa keby jej to niekde uviazlo tak by ju to už začalo bolieť. Aspoň si myslím. Ja by som skúsila zavolať obvodnej že čo by povedala. Daj vedieť potom
@janinah ahoj, prosím ako sa riešili s deťmi tie pripinaciky?
nasa dcera ako 3rocna zjedla na dovolenke 3hroty z ostrej plastovej vidlicky...jasne, ze sme sa najprv nalakali ale co uz,stalo sa,a viac sme to neriesili....a samozrejme to nemalo ziadne nasledky (uz duplom sme jej nekontrolovali stolicu 😀)
ked vidim ten minikusocek kvoli ktoremu ste sli na pohovost tak mi to pride uplne prehnana uzkostliva reakcia...
Z tohto kúska jej nič nebude...
@nicky8477 nič mu nebude 😉
@abcmajacba už je to niekoľko dní úprimne som si to ani nevšimla.. Nechala som to tak a sme úplne v pohode
@nicky8477 super to som rada, mali sme podobnú situáciu ale kriklavejsej farby a našli sme na druhý deň v plienke 😉
@mijama29 ahoj , ako ste dopadli nakoniec. u nas dnes podobne,maly odkusol kusok z plastoveho sparatka ...
@katkaajurko nic jej nebolo, no stále to mám v hlave, keby dačo sa mi nezdalo...
stolicou to môže vyjsť aj o 7-10 dní,nie okamžite...dr. má pravdu,inak ako sledovať sa to nedá riešiť...ak bol okraj ostrý,tak pozor na bolesti bruška....davajte jej teraz zemiakovu kašu,chlebík,teda jedlá,ktoré dobre "obaľujú" a "šmýkajú" obsah dolu čo najbezpečnejšie