Zjedený kúsok plesne na parmezáne

6. máj 2022

Ahojte, robila som cestoviny, posypane parmazanom a az ku koncu som si vsimla, ze bol sfarbeny do modra na jednom kusku🙈 co mozem ocakvat ? Len crevne problemy ?😅

pribinak
6. máj 2022

Nič

danyelia
6. máj 2022

Ahoj, môj kamarát zjedol minule plesnivý krajec chleba 😁 Vrátil sa večer z práce, pri slabom svetle si nevšimol, že je chlieb zelený, zistil to až pri druhom...ale vraj nič necítil, že mu chutilo. Ale žije...😃

cloviecka
6. máj 2022

Nič sa ti nestane.ja som minule vypila pohár plesnivé ho džúsu.som tu, prežila som.

autor
6. máj 2022

@danyelia
@cloviecka no dufam ze nic, nerada by som skoncila na infekcnom😅😅

tatianna56
6. máj 2022

ale nic, zase pokial to bol len taky kusok, nemyslim si ze by ti nieco malo byt, no max ta trosku precisti 🙂

autor
6. máj 2022

@tatianna56 no bol to taky struhany, az ku koncu som si vsimla jednu gulicku ktora bola do modra😅 ale na vrch som si dala velku lyzicu toho strihanehonsyra, uvidim ako mi bude do vecera

falbala132
6. máj 2022

neboj sa, ze si videla gulicku, uz to bolo zrejme rozrastene v celom syre 😀 ale inak klud, mne tiez nikdy nic nebolo 🙂

cloviecka
6. máj 2022

Neboj, na infekčnom koncia iné šmakotinky😉

zuzinapipina
6. máj 2022

Ja som tiez zjedla chleba s plesňou, a to som bola tehotná, aj som volala na pohotovosť vtedy, to som žila v Rakúsku ešte😁 sa na mne dobre zabavili, hystericka tehotná žena 😅 ale zlaty bol ten pán, vraj sa nemám vôbec coho báť, ked ho nejem taky každý deň 😁

evica17
6. máj 2022

Pohoda. Pri chlebe sa mi to parkart stali, ze jem a az pri druhom krajci si vsimnem plesen. Ale to skor tiw krajane a sendvice. A moj dedko napr ma.plesnivy chlieb, tak oreze co je naoko splesnute a ostatne zje, to ze jw to uz po celom chlebe len to nevidno mu nevadi

kandrea
31. aug 2022

@cloviecka z toho džúsu vám nič nebolo? Riešime niečo podobné teraz...

diwotworna
31. aug 2022

Nič ti nebude to čo moja nenažratá papuľa už zožrala... A žalúdok strávil, že ja som ešte nebola na výplachu celého tela... No nestačím sa čudovať a tu som a dokonca bez kamošky žltačky a salmony 🤭🤭🤭

cloviecka
1. sep 2022

@kandrea nie, vôbec nič😉a to som citlivka na žalúdok 🤪