Živé sny - Melatonin

8. dec 2020

Užívam Melatonin zacala som 2 mg , keďže neúčinkoval zvysila som na 5 mg. Tato davka mi skrátila dobu zaspávania ale má aj opačný efekt veľmi nepríjemný mám živé sny. Niekedy sa zobudím aj z bolesti hlavy z tých snoch. Má niekto takýto problém? Čo je príčina? V lekárni sa z takým niečim ešte nestretli práve naopak , najviac sa im predavaju 5 mg.

bykaterina
8. dec 2020

ja som mala z toho nocne mory, nebrat to skratka a radsej ak necvičis zacat cvicit urobit si vecer prechadzku, nic tazke nejest,... ano predav asa lebo niekedy raz niekto povedal ze je dobre na kvalitu vajicok tak to zeny uzivaju ...

simsalabim
8. dec 2020

Ja uzivam vzdy vtyzdni rped menzesom a bez problemov. Mozno na teba ma take ucinky. Zniz davku a skus skombinovat s bylinkami, ak nic ine nezabera.

deti95060810
8. dec 2020

skús užiť Dospinox...doporučujem. Nám to doporučila lekárka pre dcéru - pod jazyk 2 streknutia, ale vyskúšala som aj a super... Kúpiš v lekárni . cca 10 e

michu_
8. dec 2020

no.a kvoli comu si nemohla zaspavat-tuto pricinu by osm hl.poriesila.. ;)

nikanikk
8. dec 2020

Odporúčam knihu Prečo spíme

katpizur
8. dec 2020

Nie kazdemu melatonin sedi, moja mamka s nim nema problem. Pomaha jej. Len nie u kazdeho je to tak. Teraz dost chvalia aj cbd