Ahojte, zistili mi extrasystoly, vraj to nie je nebezpečné, len nepríjemné, nasadili mi aj lieky concor 5, ale nejako tie extrasystoly stále citim, som z toho vystresovaná a bojím sa. Pri vyšetrení holterom mi namerali 976 extrasystol za 24hodin. Chcela som sa opýtať či niekomu niečo na tie extrasystoly pomohlo a ak áno tak čo?. Ďakujem za rady.
ja som mala busenei srdca a pri preventivke sa ma dr. pytala na tlak, tak som jej to spomenula, hoci som busenie srdca uz tak 6m nemala. poslala ma na interne, potom som bola na kardio a medzitym ubehlo dalsich 6m.
mala som holtera a napocitali mi 1366 extrasistol, ale bez komplexnej poruchy. to znamena, ze nemam ziadne zavazne ochrorenie srdca a teda extrasistoly mam udajne zrejme suvislosti s nadvahou. no to dr. len hadal, ze to moze byt dovod.
ak by ma to nejak obtazovalo, mozem brat leiky, ale aj nemusim.
@66simonka66 ahoj, aj mne zistili extrasystoly a dokonca v tehotenstve sa na to prišlo 🤷🏼♀️ Ja som si o tom i dosť veľa čítala, všade nájdeš veľmi podobné názory, že pri zmene životosorávy a keď sa keď sa začali viac hýbať, nejsky šport, aktivita, k tomu psychická pohoda, tak sa im polepšilo 😊 No ja som ich po tehotenstve mala menej, no boli tam, rozhodla som sa svoje telo očistiť, zregenerovať bunky, tkanivá, orgány pomocou bylinných zmesí. Mám s tým skvelú skúsenosť. Večer keď som si ľahla som ich vždy cítila a teraz kľud, pohoda, počujem ako mi krásne pravidelne bije srdce 😊👍 Zmenila som i životosprávu a musím povedať, že je to pecka takto dokopy s tými bylinami. Mojím cieľom je zbaviť sa i alergie 😊 Kľudne mi píš, viem ti poradiť. A hlavne kľud a žiaden stres. A snaž sa spať 8 hodín a pi veľa vody. Aspoň 2,5 litra.. Je to veľmi veľmi dôležité.
@zdenka13 môžeš mi prosím napísať, co konkrétne ti pomohlo? Ako žiješ, čo papáš
.
@zdenka13 ahoj, ďakujem za radu. Extrasystoly už nemám, zistili mi intolerancie na potraviny. Keď som zmenila stravu extrasystoly prestali. Pravdepodobne som ich mala z intolerancií na potraviny
@66simonka66 prosím ťa na akom vyšetrení si bola ????
@irusa bola som pri alergologičke a kožnej, robili mi test intolerancie na potraviny.
@66simonka66 ďakujem veľmi pekne
@66simonka66 ahoj, aj mne sa v tom istom roku prejavili aj alergie, ktorých som sa začala postupne zbavovať pomocou očisty tela bylinami a zmenila som i životosprávu a už môžem niektoré potraviny jesť, čo som nemohla. Tak vyzerá, že i toto mohlo mať vplyv na extrasystoly 🤷🏼♀️
@zdenka13 aj ja chcem info 😊😊
@zdenka13 prosím ťa mohla by si mi poradiť ohľadne extrasystol?
@zdenka13 mozem aj ja poprosit? vdaka
@zuzana22233 zabudla som odpísať ako vidím. Ešte máš záujem? Riešiš to ešte? Ja mám perfektné výsledky.
@bobulka109 ahoj, napíšem do správy. Ja mám perfektné výsledky 👍
@bambuslienka ahoj mozem sa opytat co su tie WPW syndrom ja to tiez mam je to nieco vazne?
@66simonka66 Môžem sa opýtať, aké intolerancie vám zistili? Ďakujem 🙂
@zdenka13 dobrý deň prosím vás mohli by ste aj mne poradiť niečo na to búšenie srdca
ahoj, mna s extrasystolami tiez poslali ku kardiologicke, u mna teda zistili WPW syndrom. Ja som mavala busenie srdca, rychlejsi pulz a citila som, ze mi pulz akoby vynechava po istych uderoch. Brala som Betaloc a magnezium. Co ale naozaj pomohlo bola psychicka pohoda. Mozno to znie klise, ale tak je to. S tymito extrasystolami a tachykardiou sa casto spaja strach zo smrti, sklucenost, uzkost. U mna teda pomohlo obdobie, ked som zrazu pocas korony robila z domu, nic mi nebolo. Vo februari som este v robote mala pocit na odpoadnutie, pulz 115..a o mesiac na to, home office, ziaden stres, zrazu vsetko ok. Este som aj otehotnela a srdce ide ako hodinky, ani ziadne lieky neuzivam