Zistili mi extrasystoly

66simonka66
22. jan 2021

Ahojte, zistili mi extrasystoly, vraj to nie je nebezpečné, len nepríjemné, nasadili mi aj lieky concor 5, ale nejako tie extrasystoly stále citim, som z toho vystresovaná a bojím sa. Pri vyšetrení holterom mi namerali 976 extrasystol za 24hodin. Chcela som sa opýtať či niekomu niečo na tie extrasystoly pomohlo a ak áno tak čo?. Ďakujem za rady.

bambuslienka
22. jan 2021

ahoj, mna s extrasystolami tiez poslali ku kardiologicke, u mna teda zistili WPW syndrom. Ja som mavala busenie srdca, rychlejsi pulz a citila som, ze mi pulz akoby vynechava po istych uderoch. Brala som Betaloc a magnezium. Co ale naozaj pomohlo bola psychicka pohoda. Mozno to znie klise, ale tak je to. S tymito extrasystolami a tachykardiou sa casto spaja strach zo smrti, sklucenost, uzkost. U mna teda pomohlo obdobie, ked som zrazu pocas korony robila z domu, nic mi nebolo. Vo februari som este v robote mala pocit na odpoadnutie, pulz 115..a o mesiac na to, home office, ziaden stres, zrazu vsetko ok. Este som aj otehotnela a srdce ide ako hodinky, ani ziadne lieky neuzivam

majamat
22. jan 2021

ja som mala busenei srdca a pri preventivke sa ma dr. pytala na tlak, tak som jej to spomenula, hoci som busenie srdca uz tak 6m nemala. poslala ma na interne, potom som bola na kardio a medzitym ubehlo dalsich 6m.
mala som holtera a napocitali mi 1366 extrasistol, ale bez komplexnej poruchy. to znamena, ze nemam ziadne zavazne ochrorenie srdca a teda extrasistoly mam udajne zrejme suvislosti s nadvahou. no to dr. len hadal, ze to moze byt dovod.
ak by ma to nejak obtazovalo, mozem brat leiky, ale aj nemusim.

zdenka13
24. jan 2021

@66simonka66 ahoj, aj mne zistili extrasystoly a dokonca v tehotenstve sa na to prišlo 🤷🏼‍♀️ Ja som si o tom i dosť veľa čítala, všade nájdeš veľmi podobné názory, že pri zmene životosorávy a keď sa keď sa začali viac hýbať, nejsky šport, aktivita, k tomu psychická pohoda, tak sa im polepšilo 😊 No ja som ich po tehotenstve mala menej, no boli tam, rozhodla som sa svoje telo očistiť, zregenerovať bunky, tkanivá, orgány pomocou bylinných zmesí. Mám s tým skvelú skúsenosť. Večer keď som si ľahla som ich vždy cítila a teraz kľud, pohoda, počujem ako mi krásne pravidelne bije srdce 😊👍 Zmenila som i životosprávu a musím povedať, že je to pecka takto dokopy s tými bylinami. Mojím cieľom je zbaviť sa i alergie 😊 Kľudne mi píš, viem ti poradiť. A hlavne kľud a žiaden stres. A snaž sa spať 8 hodín a pi veľa vody. Aspoň 2,5 litra.. Je to veľmi veľmi dôležité.

lenculienka
20. máj 2021

@zdenka13 môžeš mi prosím napísať, co konkrétne ti pomohlo? Ako žiješ, čo papáš

irusa
21. júl 2021

.

66simonka66
autor
21. júl 2021

@zdenka13 ahoj, ďakujem za radu. Extrasystoly už nemám, zistili mi intolerancie na potraviny. Keď som zmenila stravu extrasystoly prestali. Pravdepodobne som ich mala z intolerancií na potraviny

irusa
21. júl 2021

@66simonka66 prosím ťa na akom vyšetrení si bola ????

66simonka66
autor
21. júl 2021

@irusa bola som pri alergologičke a kožnej, robili mi test intolerancie na potraviny.

irusa
21. júl 2021

@66simonka66 ďakujem veľmi pekne

zdenka13
23. júl 2021

@66simonka66 ahoj, aj mne sa v tom istom roku prejavili aj alergie, ktorých som sa začala postupne zbavovať pomocou očisty tela bylinami a zmenila som i životosprávu a už môžem niektoré potraviny jesť, čo som nemohla. Tak vyzerá, že i toto mohlo mať vplyv na extrasystoly 🤷🏼‍♀️

lenculienka
24. júl 2021

@zdenka13 aj ja chcem info 😊😊

zuzana22233
2. nov 2021

@zdenka13 prosím ťa mohla by si mi poradiť ohľadne extrasystol?

bobulka109
5. apr 2022

@zdenka13 mozem aj ja poprosit? vdaka

zdenka13
5. apr 2022

@zuzana22233 zabudla som odpísať ako vidím. Ešte máš záujem? Riešiš to ešte? Ja mám perfektné výsledky.

zdenka13
5. apr 2022

@bobulka109 ahoj, napíšem do správy. Ja mám perfektné výsledky 👍

zuzana22233
6. apr 2022

@zdenka13 hej riešim to stále,nakoľko lieky moc nezaberajú
@zdenka13

bruminka
23. apr 2022

@zdenka13 Zdenka ty máš wpw syndróm?

zdenka13
24. apr 2022

@bruminka neviem o tom.. Mne nenašli nič.. Všetko je v poriadku. Potrebovala som začať spať, piť poriadne a upraviť strav. Ja som si ešte prešla systémovou komplexnou očistou tela bylinnými i zmesami, ktoré som jedla. Mne to veľmi pomohlo 👍

mokaky
13. okt 2022

@zdenka13 môžem poprosiť aj ja ale bylinky a uprava stravy vam pomohla? 🙏🙏🙏

zdenka13
14. okt 2022

@mokaky áno, jasné, ozvem sa v správe 👍

sendy111
13. nov 2022

@bambuslienka ahoj mozem sa opytat co su tie WPW syndrom ja to tiez mam je to nieco vazne?

sendy111
13. nov 2022

@zdenka13 mozem aj ja poprosit co vam pomohlo na busenie?

irusa
13. nov 2022

@zdenka13 môžem poprosiť aj ja info ???

zuzkoch
13. nov 2022

@66simonka66 Môžem sa opýtať, aké intolerancie vám zistili? Ďakujem 🙂

zdenka13
14. nov 2022

@sendy111 napíšem Vám správu, to je na dlhšie ako komentár 🙂

zdenka13
14. nov 2022

@irusa napíšem Vám tiež správu, je to kúsok na dlhšie ako komentár..

marika1066
2. dec 2023

@zdenka13 dobrý deň prosím vás mohli by ste aj mne poradiť niečo na to búšenie srdca

sendy111
27. mar 2024

@zdenka13 ahoj co ti pomohlo na busenie srdca?