Dobry rychla otazocka na krvnych testo na Endo zistia aj nador na mozgu ? Povedali mi ze pre nadory mi musia urobit krvne testy. Je mozne z krv daco take zistit? Dakujem
prosim napis mi spravu
Dakujem vam krasne za pomoc
Ja mam vam napisat ohladom coho ? Neviem vlastne asi ani ako sa to robi
zaujimalo ma preco sa pytate na nador na mozgu ake mate problemy ak to napisete sem mozte....ano daju sa kuknut parametre ale nador sa pozera aj MRI
No ono v zaklade som mala vysoky tlak a potom na endo daake zvysene hormony mam ich druhy krat na krvi a tiez z tym komentom overit ci tam neni daaky nador ale ohladom toho mam daaku dobu problemy zo zrakom z koordinaciou tela ale zase beriem som vyssej postavy a moze to byt mozno aj krcna lebo v klude ked lezim to nemavam len pri pohybe . Ale v zaklade mi slo len o tu otazku ohladom toho ci sa tam da nieco zistit a nemusim ist aspon na mri mozgu @angelinja
Vobec nic ani nikdy som nebrala
Ahoj, mala si dvojité videnie? Môj muž teraz rieši problém s tým. Mal vysoký tlak, lekárka mu dala druhé lieky, tie mu ho celkom upravili a poslala na neurológiu, neurológ na základe vyšetrenia odporučil endokrinologicke vyšetrenie.
Neviem ci to nazvat dvojitym videnim ale rozmazane videnie take ako keby spomalene reflexy ako keby som bol utlmeny tazka hlava a hlavne ked soferujem tak je to najhorsie inac ked lezim tak je to v poriadku. Lieky na tlak som poziadala vysadit lebo uz mi neprislo po roku zeby som to potrebovala a tlak sa upravil je v norme takze neviem. Dufam ze to je len krcna
Bola utlmena*
Manzel ma ak v pokoji dvojite videnie ? Ked lezi napriklad? @24mima
Manžel ho mal ráno keď vstal v poriadku, okolo obeda poobede sa mu zhoršil zrak, začal vidieť dvojito týkalo sa to pravej strany, keď do nej pozeral. Musel si lahnúť a potom keď polezal hodinku dve bol lepšie. Keď fungoval celý deň tak večer už mal problém riadny videl strašne zle... Teraz berie antibiotika 3 týždne nasla mu doktorka chlamýdie pneumo,... Vraj napádajú aj nervový systém. Berie ich 1,5 týždňa videnie sa zlepsilo, tak uvidíme co bude.
Presne to co opisuje tvoj manzel mam aj ja do obeda kym sa este len rozkyvam tak dobre ale od 11-12 uz to ide chodim jak opyta nevidim poriadne len ako keby rozmazane. Mozem sa opytat v daka akym testom ste sa dopracovali k tomu nalezu? Dakujem @24mima
S tymto zijem uz pol roka a stale som sa nedokopala k zaveru z coho. Jedine co tam musim ist na mri mozgu aj ked dufam ze tam nic nebude.
Bol chorý koncom mája doktorka mu robila odberi krvi a vytery nos a hrdlo, neviem z ktorých výsledkov to ukázalo, ale najlepšie na tom všetko bolo to, ze jedny výsledky boli v ten deň a druhe až o dva dni a práve tie poukázali na to ze su tam a zabudli mu volať... Dozvedel sa to az keď išiel odniesť výsledky od neurológia pred 1,5 tyzdnom a tam si všimli, že musia dať antibiotika koli tým výsledkom... Medzi tým riešil aj tlak ktorý mal všelijakých rozhádzany resp vysoký aj napriek liekom, ktoré užíval dlhodobá cca 3 roky. Zmenila mu lekárka lieky berie ich cca 2 mesiace a tlak ma zatiaľ ok. Dúfam, že mu to aj tak vydrží co najdlhšie... Vy sa liečite tiež na vysoky tlak? Aký máte vek? Muž sa lieči na hypertenziu už cca 4 roky ma 43.
Ja som mala lieky len na 1 rok poziadala som o vysadenie a tlak bol uz v poriadku a mam len 25 rokov
Chodim po doktoroch skoro ani cas nemam do prace chodit a po vyse pol roku stale neviem z coho to mam ale pride mi ze to zacalo od vtedy ako som mala operovany abces na kostrci
Aj manžel je furt niekde, on ma mri robene cca 2 roky späť nemal tam nič, vtedy mal tiež niečo s videním... My sme v jednom kolotoči lekarov už pár rokov, stále niečo vypukne bud tlak, bolesti hlavy, vysunuté platničky, kiahne v 42 rokoch, teraz toto s tým videním v spojitosti s časťou chorobnostou od deti... Ja som z toho už zúfalá a trpíme celá rodina lebo nič sa nedá naplánovať dopredu...
Napodobne to mam a to som mlada a furt nieco riesit clovek sa boji ist dakde ze sa tam bude zas daco robit len sediet doma a rozmyslat kde ist aby to zistili co mi to je najhorsie je to objednanie a sto rocne cakanie
Teraz prišiel muž a je to mykoplazma pneumonii aby som vás neklamala... Neboli ste chorá prednedávnom?
Nie vobec uzivam len atb koli fistule ktora mi po operacii ostala
Dúfam, že sa u Vás príde na príčinu. Uvidíme aj my co bude, keď douziva antibiotika, a ako dopadne návšteva endokrinologa.
Urcite sa potom ozvite ako to dopadlo a dakujem drzim aj vam palce
Zvysene hladiny hormonov mozu upozornit na nador hypofyzy napriklad