Ahojte, chcem sa opýtať dnes (piatok) som mal elektrickú cigaretu asi 15 ťahov a v pondelok mám ísť na prehliadku a budú mi brat aj krv. Zistia mi, že mám v tele nikotin ? Ďakujem za pravdivé odpovede 🙂
@nikolas1125555 A Teba to trapi, lebo mas 12 rokov?
nikotin sa v tele drzi 2 dni a na beznej prehliadke sa na neho nerobi rozbor z krvi, co viem
Na bežnej prehliadke sa zisťujú len základné veci.
Úprimne pochybujem, že aj pri cielenom odbere a cielenej analýze by to po 3 dňoch zistili...
A keby aj tak čo? Nikotín je povolená droga.
@januska12323 pokial nie je rodicmi zakazana
@mabenn chodí do deviatky na ZŠ, tak asi rodičia nie sú nadšený
@nikolas1125555 naozaj sa zamysli či ti to stojí za frajerinu stať sa závislým otrokom fajčenia, ide to aj do peňazí aj ti to ničí zdravie a nebudeš slobodný
@maranco Dobrý, nie ja nefajčim pravidelne. Dnes mi to kamaráti dali aby som to vyskúšal ale v budúcnosti to robiť nechcem. Ale ďakujem 🙂
@adri266 chodím do 9 triedy. A ako som už spomínal nefajcim, iba som to vyskúšal 😉
@mabenn bude výprask 🤭
@nikolas1125555 nájsť si kamarátov ktorí ťa podržia aby si mal zdravý životný štýl
Fajčením nebudeš šťastnejší, ani ťa to nenaučí lepšie zvládať stres, do budúcna ti to len prinesie problémy.
@januska12323 nebude, pokial ho nechytia...
nie, nezistia, toto sa na preventívke nekontroluje, ale keby si fajčil pravidelne tak sa to dá zistiť podľa rôznych príznakov
@mabenn Presne, v 15-tich som aj ja obcas potiahla jednu dve cigarety s partiou, iba aby som bola "cool", ale v zivote som nikdy normalne nefajcila, nikdy som si ani len krabicku nekupila.
Nič to nezistia. Nestresuj. Nikotín sa na preventívke určite nezisťuje. A už to nerob.
@nikolas1125555 To sa nezisťuje.
@nikolas1125555 isto nezistia.robili sme to aj my poniektorí,na čo budeš v starobe spomínať 😉
tiez by ma to zaujimalo o 2 dni mam odber z krvi a moču na choresterol a cukrovku a neviem ci mi to tam nenajdu nikotin :(
Zrejme nie, ešte som takej blbosti nepočula 🙂
@nikolas1125555 nie