Zistí lekár pri vyšetrení, či žena mala pohlavný styk?

lady511
20. feb 2016

Ahojte.pýtam sa.koli kamarátke môže gynekolog zistiť respektíve pri vyšetrení vidieť že žena.mala.pohlavný styk keď.ho.mať nemala??(už.nieje panna) ďakujem

sissy27
20. feb 2016

@lady511 gynekológ zistí, že nie je panna, ale nezistí, či k tomu došlo pohlavným stykom... Resp. dá sa zistiť aj pohlavný styk, ale len nejakú krátku dobu po... Ak si dobre pamätám, tak max 2-3 dni... Ak to teda nebol nejaký extrém a slečna nevyzerá ako rozkopaná cesta 😅

lady511
autor
20. feb 2016

@sissy27 :D ďakujem nie.nejde o panenstvo panna už.nieje veľmi dlho,,len.mala.pohlavný styk počas zápalu čo by sa nemalo a boji sa že.jej doktor vypipikuje, ,čo.by.si aj zaslúžila

janinah
20. feb 2016

áno,zistí to,ale pred vyšetrením sa pýta,či už mala pomer a je somarina toto zamlčať resp. klamať

bonaqa2013
20. feb 2016

zistí, ale len zo 2 dni.

konik1402
21. feb 2016

... nie je nad dobru kamaratku 😉

iwesska
21. feb 2016

Myslim si ze doktorovi je srdecne jedno, ci mala, alebo nemala sex, ked sama vie, ze ho mat nema, kvoli zapalu, robi zle sebe, nie jemu. Ked to je jedno jej, tak doktorovi to nema preco vadit aj keby to zistil. Mala by sa skor bat nasledkov toho, ze drazdila zapalenu sliznicu ako toho co povie lekar. Ach nepochopim ludi, co robia presny opak toho, co im poradi lekar a potom sa boja, ci to on zisti...vsak jeho telo to nie je, ani chodit tam nemusi ked sa ho boji 😀

misel0806
21. feb 2016

Ja by som cez zapal sex urcite nemala. Je to ludska nerozvaznost..a nepozornost akurat si tym mohla prihodit dalsie komplikacie😁

luciannka83
21. feb 2016

@bonaqa2013 lekár vidí 2 dni do zadu, či som sexovala?