Prosím vás, má niekto zirkónovú korunku na predných zuboch? Dajte foto, je to vidieť oproti vlastným, mne majú založiť tento týždeň a veľmi sa bojím na 1 že to bude vidieť...
Všetko sme vybrali odtieň, len či urobí takú istú ako mám druhú sa bojím...
Aha, super to máš, tá ľavá...???
A nedalo by sa to trochu ešte opraviť??? Nemáte skúsenosti? je na dočasnom cemente ešte...
No veď to je problém, že to robili v Maďarsku, ja som mu nič nerozumela, museli to prekladať a urobil...neviem, mám tam ešte ísť teda tak budem požadovať aby to opravil...veď som tam nechala u nich jednu výplatu...ale najlepšie je to, že oni vás presviedčajú, že to máte super...
Ja sa im už vykašlem tam chodiť, dám si spraviť úplne novú, zasa to pošlú do Maďarska a ja pri tom nebudem, a už sa to ani nebude dať tak opraviť ako chcem, lebo je aj dosť medzera medzi zubami a to neopravia...ach...
Podľa mňa je trochu dlhši ten zub s korunkou. Medzera nevadi, ani nevidim, ale dĺžka je iná, ak pozrieš na tú jednotku vedľa.
už to riešim u druhého, aby som bola pri tom, lebo to musí proste byť dobre, to je prdný zub. Už kašlem na tie peniaze...
@frzeiovn prepac za uprimnost, ale je to vidiet dost...je vacsi ten zub a aj inej farby...reklamuj, kym to mas nasadene len docasne. Ja mam korunku, zadny zub, ale aj tak som chcela, aby vyzeral co najviac podobne s mojimi...nieto este predny zub.
@frzeiovn mam a nie je ani vidiet rozdiel… ani farebne, ani tvarom…