Zinzino - negatívne skúsenosti

26. mar 2023

Ahojte, prosím, viete mi tu zazdieľať negatívne skúsenosti s produktami zn. Zinzino ? Pozitívne nepotrebujem, tých som čítala dosť. Vyslovene prosím, aby ste zdieľali skúsenosti tie, ktorým produkty absolútne nepomohli a boli to zbytočne vyhodené peniaze. Ďakujem 🙂

kalifka
26. mar 2023

Môj syn ich bral a nepomohli nám vôbec, bral ich 3/4 roka.

thereisabear
26. mar 2023

Ja som si nevšimla žiadne pozitívne účinky.

simona20201309
26. mar 2023

Ja som si tiež nevšimla nejakú zmenu. A ten ich systém, že,,musis" objednať každý mesiac, tak na to sme sa im zvysoka vykaslali.

autor
27. mar 2023

Mrzí ma to. Ja v celom Zinzine vidím nátlakovú marketingovú taktiku, ktorou si chcú získať svoju klientelu. Moja známa začala ponúkať tieto produkty a taktiež aj testy na zistenie pomeru omega—6:3 mastných kyselín. Podarilo sa jej už veľa ľudí presvedčiť, aby si test dali urobiť. Samozrejme, že všetky vyšli strašne zle a ponúka teraz produkty, ktoré to majú cele zlepšiť. Je mi to veľmi podozrivé, že všetci majú tie výsledky také katastrofálne. Zle výsledky majú aj ľudia, ktorí majú zdravý životný štýl, prijímajú kvalitne potraviny a veľmi si na starostlivosti o svoje telo potrpia. Tak celé mi to nejde do hlavy. Takže vďaka aj za negatívne skúsenosti, ktoré ste mi tu zdieľali. Celé Zinzino je podľa mňa prestrelené.

evivb
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
autor
27. mar 2023

@evivb Ruzumiem, mrzí ma vaša zlá skúsenosť. Očividne, nie všetky tie prehnane pozitívne referencie sú v poriadku.

evivb
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
bejbinqa_15
8. aug 2023

Chlapec po 2 týždňoch užívania … vraj sa otvárajú zatvrdnutej bunkové membrány …. Som zhrozená musím vyhľadať kožnú neviem či pokračovať za tie oeniaze mi je do revu vraj je to častý jav

autor
9. aug 2023

@bejbinqa_15 :O to je hrozné ..

strecho
20. dec 2023

Na ich 24hod.sére nie je uvedený dátum expirácie?! Aj na obyčajnom kréme na ruky je uvedený dátum min.doby použitia.

monikacsanyi
25. dec 2023

Vedeli by ste mi poradiť? Užívam štvrtý mesiac zinzino produkty, ale reuma viac útočí. Ešte viac sa mi robia uzly na prstoch, na nohách sa mi stále robia metličky, praskajú mi cievy, krčové żily stále mám horšie. Pomôžu mi tieto produkty, alebo to mám riešiť radšej s medicínou, lekármi. Màm aj boreliózu a ostatné baktéria, ktoré ma ničia. Už som brala tri mesiace v kuse antibiotikà, ale ani to nepomohlo. Čo mám robiť? Prosím o radu.

pkgirl30
25. dec 2023

skúsili sme to u môjho syna kvôli epilepsii, okrem toho je autista ...do mesiaca zhoršené správanie, agresivita a záchvaty takmer každý deň...celé zinzino skončilo v koši

monikacsanyi
25. dec 2023

@pkgirl30 To je škoda, že sa to ešte viac zhoršilo.

pkgirl30
25. dec 2023

@monikacsanyi akonáhle som prestala dávať zinzino do pár týždňov sa všetko ukľudnilo 🙂

meggi21
19. júl 2024

Dobrý deň, brala som Viva+ , k tomu olej balance, mne osobne sa pohoršil stav, po dvoch týždňoch som to vysadila a konečne sa cítim lepšie. Najhoršie je, že teraz mi vypisujú že chcú 100€ za zrušenie predplatného. Takže ak máte niekto návod ako sa ich zbaviť navždy budem rada. Ďakujem