Zinzino - moderné doplnky pre zdravie - skúsenosti

lenush12
8. sep 2022

Chcem sa Vás opýtať na Vaše skúsenosti s firmou Zinzino a jej produktami. Liečim sa na tachykardiu, potrebujem upraviť cholesterol, zatiaľ bez farma liečby a potrebujem upraviť tráviaci systém a vyprázdňovanie. Dostali sa ku mne dve pozitívne recenzie na produkty Zinzino, ale zaujímajú ma aj ďalšie názory. Je dôležité si dať na začiatku urobiť aj krvný test? Prípravky nie sú najlacnejšie. Dnes mi boli odporučené tri. Balance Oil, ZinoBiotic+ a Protect+. Máte niektorá skúsenosti s užívaním týchto prípravkov aj tu? Ďakujem za každý názor.

meggi28
7. nov 2022

@lenush12 zdravim. Ano uzivam aj uzivame cela rodina. Ja som mala zle vysledky z cytologie a vysokorizikove HPV. Po roku mam vysledky ok a HPV negativne. Mam na fb aj o tomto skupinu.Takisto mi siel dole cholesterol vdaka Zinobioticu a je v norme. Takze za mna skvele produkty. Mam o tom aj zopar prednasok v skupine😉

podvodzinzino
27. feb 2023

Pozor na predajcov a ich viazanosť na 6 mesiacov ktorú Vám samozrejme oznámia až po zaplatení prvej objednávky.
Ak Vám produkty nepomôžu ba dokonca uškodia ste povinný nasiliu ich polroka platiť.
Za storno si účtujú nemalé peniaze. Choré a podobné praktiky ako Helvetia atď...

meggi28
28. feb 2023

@podvodzinzino tak ale zas netreba hadzat vsetkych predajcov do jedneho vreca. Ja predajca nie som, len obycajny zakaznik Zinzina a aj ked niekomu spomeniem o Zinzino tak aj vzdy o polrocnej viazanosti. Takisto je moznost kupit si to napr cez bazos od niekoho kto rozpredava velke baliky. Moznosti je viacero. A dalsia vec poznam x ludi ktori Zinzino uzivaju a ani jednemu tieto produkty neuskodili, to je uplna hlupost. Ja sama mam predplatne 3 roky a ani to neplanujem zrusit.

lenush12
autor
28. jún 2023

Tak ja som absolútne spokojná, už by som nemenila. Upravilo sa mi vyprázdňovanie, cholesterol. A to som vyskúšala fakt všetko možné.

meggi28
28. jún 2023

@lenush12 tak to som rada ze pomohli 😉

lenush12
autor
29. jún 2023

@meggi28 áno a to ja nejdem na hocčo. niekedy ani neverím. nuž ale skúsenosti sú skúsenosti 🙂

strecho
20. dec 2023

@meggi28 Zinobiotic je vlaknina a psýlium. Žiadny zázrak.

meggi28
20. dec 2023

@strecho pre koho ako. Mne to pomohlo pri viacerych zdravotnych problemoch, ze vam nie, to ma mrzi. Pre mna v case zlych vysledkov to zazrak veru bol!