Zinzino Balanceoil

philadelpia
25. máj 2020

Prosim vie mi niekto poradit kto uzival ten rybaci olej ci to pomaha?

sissiy
24. nov 2020

Ahoj, ja som užívala rybací olej. mam lepšiu pokožku, vlasy, aj pamäť, som tehotná, takže to beriem pre babo, mam niekoľko k dispozícii lebo som sa registrovala a tým padom mi chodilo viac, kto by mal záujem predám za 30 eur za veľkoobchodnú cenu.

scorpionlady
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
scorpionlady
12. feb 2021

@philadelpia ahoj, mozem sa spytat ci si skusala produkty Zinzino?

sissiy
13. feb 2021

uzívam, stale. a myslim si že ono to nie je poznať hned či človek uživa.. poznať je to podla mna časom..aj pol roka.. a dlhodobejšie..celkovo nejeme vobec ryby ani rybací olej a OMEGA 3 nám všetkym chyba.. citim sa dobre, lepšie niektoré veci. ja som spokojna že ho berieme. Ideálne si odmerať na začiatku s testom a za 5-6 mesiaco ... Ja som tak mala 17:1 a to som vegetarian a stravujem sa mega zdravo..teraz som mala 11:1 takze zaznamenala som pokles..mam aj dispozícii 2 testy na predaj. zostali mi z jedného balenia a ešte aj malé oleje ako vzorky ( kupovala som totiž veľky balíkček za lacnejšie..inak je to dosť drahé. Tak môžem posunúť kludne napíšte.

scorpionlady
13. feb 2021

plne súhlasím so sissiy. tiež užívam olej tretí mesiac a pociťujem už rozdiel, viac energie, menej únavy aj po prebdenej noci, hydratovanejšia pokožka, menej padajú vlasy.. U niektorých ľudí sú výsledky viditeľné až po 4 mesiacoch, alebo aj dlhšie. Závisí od toho, aký "zlý" bol stav na začiatku užívania. Chce to čas a najmä pravidelné užívanie. Keď sa to podporí aj Zinobioticom (vláknina na prečistenie a udržiavanie rovnovážneho stavu čriev), prípadne aj Xtend (multiimunitný doplnok), tak môžu byť výsledky viditeľné aj skôr. Spolu účinkujú silnejšie. Avšak základom je vždy BalanceOil, aby sa bunky dali do poriadku a prečistili. Mám tiež k dispozícii Balance Testy ako ostatné produkty. Ja dávam aj deťom (2,5 a 7 r) BalanceOil, Zinobiotic a aj Protect pre podporu imunity. Pre viac info sa stačí ozvať 🙂

zanka2
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
renalka
3. dec 2022

@sissiy ahoj, užívaš prosím ešte zinzino olej? Ešte ho predávaš za, veľkoobchodné ceny?

marriennka
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
podvodzinzino
27. feb 2023

Pozor na predajcov a ich viazanosť na 6 mesiacov ktorú Vám samozrejme oznámia až po zaplatení prvej objednávky.
Ak Vám produkty nepomôžu ba dokonca uškodia ste povinný nasiliu ich polroka platiť.
Za storno si účtujú nemalé peniaze. Choré a podobné praktiky ako Helvetia atď...