Prosim vie mi niekto poradit kto uzival ten rybaci olej ci to pomaha?
@philadelpia ahoj, mozem sa spytat ci si skusala produkty Zinzino?
uzívam, stale. a myslim si že ono to nie je poznať hned či človek uživa.. poznať je to podla mna časom..aj pol roka.. a dlhodobejšie..celkovo nejeme vobec ryby ani rybací olej a OMEGA 3 nám všetkym chyba.. citim sa dobre, lepšie niektoré veci. ja som spokojna že ho berieme. Ideálne si odmerať na začiatku s testom a za 5-6 mesiaco ... Ja som tak mala 17:1 a to som vegetarian a stravujem sa mega zdravo..teraz som mala 11:1 takze zaznamenala som pokles..mam aj dispozícii 2 testy na predaj. zostali mi z jedného balenia a ešte aj malé oleje ako vzorky ( kupovala som totiž veľky balíkček za lacnejšie..inak je to dosť drahé. Tak môžem posunúť kludne napíšte.
plne súhlasím so sissiy. tiež užívam olej tretí mesiac a pociťujem už rozdiel, viac energie, menej únavy aj po prebdenej noci, hydratovanejšia pokožka, menej padajú vlasy.. U niektorých ľudí sú výsledky viditeľné až po 4 mesiacoch, alebo aj dlhšie. Závisí od toho, aký "zlý" bol stav na začiatku užívania. Chce to čas a najmä pravidelné užívanie. Keď sa to podporí aj Zinobioticom (vláknina na prečistenie a udržiavanie rovnovážneho stavu čriev), prípadne aj Xtend (multiimunitný doplnok), tak môžu byť výsledky viditeľné aj skôr. Spolu účinkujú silnejšie. Avšak základom je vždy BalanceOil, aby sa bunky dali do poriadku a prečistili. Mám tiež k dispozícii Balance Testy ako ostatné produkty. Ja dávam aj deťom (2,5 a 7 r) BalanceOil, Zinobiotic a aj Protect pre podporu imunity. Pre viac info sa stačí ozvať 🙂
Pozor na predajcov a ich viazanosť na 6 mesiacov ktorú Vám samozrejme oznámia až po zaplatení prvej objednávky.
Ak Vám produkty nepomôžu ba dokonca uškodia ste povinný nasiliu ich polroka platiť.
Za storno si účtujú nemalé peniaze. Choré a podobné praktiky ako Helvetia atď...
Ahoj, ja som užívala rybací olej. mam lepšiu pokožku, vlasy, aj pamäť, som tehotná, takže to beriem pre babo, mam niekoľko k dispozícii lebo som sa registrovala a tým padom mi chodilo viac, kto by mal záujem predám za 30 eur za veľkoobchodnú cenu.