Zimnica po sekcii a opuch nôh

zuzanka560
4. máj 2022

Žienky, som po sekcii, včera nás pustili z nemocnice domov, avšak večer som dostala zimnicu celá som sa klepala, no teplota žiadna. Môže to byť z vyčerpania?

heln
4. máj 2022

@zuzanka560 ahoj, ano, zrejme ano, uplne som na to zabudla, ale presne ako som prisla z porodnice po sekcii tak este v ten vecer som mala tiez triasku a bola mi zima, chytila ma panika, lahla som si do postele a zababusila, na druhy den sa to tiez zopakovalo, teplotu som nemala a potom sa to uz neopakovalo, takze by som tiez povedala ze to bolo z vycerpania.

heln
4. máj 2022

@zuzanka560 a opuch noh je normalny, je to z kojenia, o par dni by nohy mali odpuchnut, v porodnici mi odporucali nizkotucny tvaroh.

danalop
4. máj 2022

Bol to proste zásah do tela a telo môže reagovať aj takto. Treba hlavne veľa oddychovať, nech znova naberieš silu a bude to ok neboj. Zimnica je po operáciách celkom bežný jav

terezia323
4. máj 2022

@zuzanka560 ja som mávala zimnice ešte asi 2 týždne po sekcii. V lete som musela chodiť vo froté župane

veve_ad
4. máj 2022

@zuzanka560 ahoj, aj ja som mala prvy vecer doma zimnicu a nohy opuchnute asi tyzden. Vtedy som citala, ze jest vela bielkovin, tvarohy, kuraciu sunku... po tyzdni opuch zmizol. Zimnicu ja som pripisovala vycerpaniu, lebo v porodnici som skoro vobec nespala. Vsetko dobre prajem 🌸

andreakg
4. máj 2022

@zuzanka560 áno môže,presne to isté som mala aj ja,na druhý deň keď sme prišli domov z pôrodnice.Len veľa oddychuj v rámci možností a bude dobre.

zlatica99
4. máj 2022

Jasné, bol to zásah do tela a bola si vysílená tak s takými vecami niekedy telo bojuje aj takto. No prejde to neboj, len sa musíš teraz šetriť a čo najviac oddychovať

trgypadl
4. máj 2022

@zuzanka560 ahoj moze sa jednat este o pooperacny stav, vycerpanie, rozbeh laktacie ak su naliate prsniky

zorkahorka
4. máj 2022

Ja som mala zimnicu chvilu na to,ako ma priviezli zo saly

zuzanka560
autor
4. máj 2022

@zorkahorka prosím ťa a bolelo vyberanie stehov po sekcii? Ja sa chystám zajtra 😞

zorkahorka
4. máj 2022

@zuzanka560 neboli vstrebatelne? Uz si nepamatam. Tak asi neboleli...

zuzanka560
autor
4. máj 2022

@veve_ad ďakujem pekne, a bolo vyberanie stehov po sekcii?

terezia323
4. máj 2022

@zuzanka560 nebolí to, maximálne budeš cítiť take potiahnutie. Nie je sa čoho báť 😊

jarnajar
4. máj 2022

Mala som pooperačné zimnice po oboch sekciách, na 4.-5. deň. Po prvej to bolo horšie, po druhej menej intenzívne, ale viac dní. Aj ten opuch nôh, vraj to súvisí s nástupom laktácie. Vyberanie stehov vôbec nebolí.