Dobrý deň,
Štvrtý deň bojujem so zimnicou ,avšak bez teploty alebo iných prejavov.Najhoršie je to v noci ,keď sa na daný stav zobudím aj 6-7 x,od včera sa mi pridružila bolesť hlavy.Moja dr má dovolenku ,tak zvažujem návštevu pohotovosti,len či má nevysmeju.
Mali ste niečo podobné?Som bola v tom ,že po zimnici automaticky zvýši telesná teplota
Každý doktor musí mať za seba zástup. Na pohotovosť sa chodí v ohrození života...
Hlási sa covid
@daniela2202 testovala som sa po 3 dní ,a nič
@matovicova čo nikto z nás doma nevie,keďže nemá RTG oči . Z obyčajnej bolesti môže byť vážny problém.
Volala by som na pohotovosť v mieste bydliska,oni poradia čo ďalej
Mám podobne priznaky pár dni.mozem sa opýtať,riešila si to?ako to dopadlo?
Možem sa opýtať čo to nakoniec bolo? Mám ten istý problém. Ďakujem
.
Minulý rok som si prešla niečím podobným bola som chorá asi dva tri dni horúčky prešlo to a po pár dňoch prišla zimnica a bez teplôt, cez deň mi nič nebolo ale na večer neskutočná zimnica a trvalo to asi mesiac tlačila som do seba vysoké dávky C vitamínu a acylpyrin v noci som sa vždy vypotila a cez deň bolo dobre, postupne to odznelo a už sa to viac neopakovalo
@sianna Nechodila som s tým po doktoroch, toto sa odohrávalo v jarnom období a v septembri mi len tak zavolala sestrička od obvodného že bolo by dobré opäť urobiť preventívku, takže len na preventívke som bola a tam sa nič neukázalo všetko bolo v poriadku. Počas tých nočných zimníc som iné ťažkosti nemala cez deň som aj vládala cvičiť a chutilo mi jesť takže som to nejak moc neriešila
@sianna dobrý večer.prešlo to samé,asi po 3-4 dňoch.predtym mi šla hlava prasknúť,vkuse zimnica. A asi na 4-5 deň som sa ráno zobudila a nič,prešlo to.myslim,že to bola nejaka chrípka alebo niečo obdobne.dnes prišla do prace kolegyňa s rovnakými príznakmi,takze si myslím,že je to teraz v obehu
Ja som mala zimnicu bez teploty ked som mala zapalene slepe crevo,,obcas ma pichlo v boku ale nejako ma brucho nebolelo iba tato zimnica.