Zimnica bez teploty

3. sep 2022

Dobrý deň,
Štvrtý deň bojujem so zimnicou ,avšak bez teploty alebo iných prejavov.Najhoršie je to v noci ,keď sa na daný stav zobudím aj 6-7 x,od včera sa mi pridružila bolesť hlavy.Moja dr má dovolenku ,tak zvažujem návštevu pohotovosti,len či má nevysmeju.
Mali ste niečo podobné?Som bola v tom ,že po zimnici automaticky zvýši telesná teplota

boks45
3. sep 2022

Ja som mala zimnicu bez teploty ked som mala zapalene slepe crevo,,obcas ma pichlo v boku ale nejako ma brucho nebolelo iba tato zimnica.

matovicova
3. sep 2022

Každý doktor musí mať za seba zástup. Na pohotovosť sa chodí v ohrození života...

daniela2202
3. sep 2022

Hlási sa covid

autor
3. sep 2022

@daniela2202 testovala som sa po 3 dní ,a nič

fiafia
3. sep 2022

@matovicova čo nikto z nás doma nevie,keďže nemá RTG oči . Z obyčajnej bolesti môže byť vážny problém.

fiafia
3. sep 2022

Volala by som na pohotovosť v mieste bydliska,oni poradia čo ďalej

lenull103
12. jan 2024

Mám podobne priznaky pár dni.mozem sa opýtať,riešila si to?ako to dopadlo?

sianna
21. jan 2024

Možem sa opýtať čo to nakoniec bolo? Mám ten istý problém. Ďakujem

sianna
21. jan 2024
sianna
21. jan 2024

@lenull103 poriešila ste to nejako? Čo vám bolo?

mk1111111111
21. jan 2024

.

pkgirl30
21. jan 2024

Minulý rok som si prešla niečím podobným bola som chorá asi dva tri dni horúčky prešlo to a po pár dňoch prišla zimnica a bez teplôt, cez deň mi nič nebolo ale na večer neskutočná zimnica a trvalo to asi mesiac tlačila som do seba vysoké dávky C vitamínu a acylpyrin v noci som sa vždy vypotila a cez deň bolo dobre, postupne to odznelo a už sa to viac neopakovalo

sianna
24. jan 2024

@pkgirl30 Vyšetrenia ste neabsolvovala žiadne? Na príčinu sa neprišlo?

pkgirl30
24. jan 2024

@sianna Nechodila som s tým po doktoroch, toto sa odohrávalo v jarnom období a v septembri mi len tak zavolala sestrička od obvodného že bolo by dobré opäť urobiť preventívku, takže len na preventívke som bola a tam sa nič neukázalo všetko bolo v poriadku. Počas tých nočných zimníc som iné ťažkosti nemala cez deň som aj vládala cvičiť a chutilo mi jesť takže som to nejak moc neriešila

lenull103
25. jan 2024

@sianna dobrý večer.prešlo to samé,asi po 3-4 dňoch.predtym mi šla hlava prasknúť,vkuse zimnica. A asi na 4-5 deň som sa ráno zobudila a nič,prešlo to.myslim,že to bola nejaka chrípka alebo niečo obdobne.dnes prišla do prace kolegyňa s rovnakými príznakmi,takze si myslím,že je to teraz v obehu