Zimnica a nočné potenie po pôrode

visnacka
10. apr 2019

Ahojte prosim poradte ako dlho vám niektorým trvalo toto obdobie kedy ste prepotili noc a potom sa triasli ? Ja mám pár dní dokonca šestonedelia a už od začiatku týždňa prepotim za noc aj 5 x pyžamo 😑 v podstate potom nemam ani kde spať lebo mam mokrú posteľ 😰 už som s toho na nervy kedy toto skončí ? 🤔

romiada
11. apr 2019

@visnacka ja som toto mala po porode maleho asi 2 noci. Strašne moc som krvacala. Triasla ma tak zimnica ze som sa nedokazala sama zakryt ani. Uz som tiez volala mojej znamej Dr.ze co to je. Bolo jej divne ze ma uz z nemocky poslali domov s antibiotikami na uzivanie doma, takze predpokladala ze som nieco mohla schytat v nemocke. Potom to ustalo. Zaujimave ze cez den mi nic nebolo.. .iba v noci.

mirpet
11. apr 2019

@visnacka ja som mala tiez taketo stavy po porode. Po tom sestonedeli to pomaly ustalo a teraz je to uz ok. Ale presne to iste,cely noc som prezliekala kosele cca 5krat za noc.

romiada
11. apr 2019

@visnacka toto som našla..
https://www.babyweb.sk/komplikacie-v-sestonedeli
Takže mam asi tiež odpoveď prečo som vyfasovala antibiotika na domov. Ozaj..to si po cisarskom? Ja som bola...ťažšie sa mi zavinovala maternica, ani ma nechceli pustiť domov po 4 dnoch...este som musela dlhsie ostat.

jameena
11. apr 2019

Ja som mala nočné potenie a zimnice po prvom pôrode asi 2 mesiace. Rodila som sekciou, s komplikáciami, veľkou krvnou stratou, bola som zoslabnutá, celé noci som sa na striedačku potila studeným potom a triasla ako osika. Do toho sa mi zapálili prsia, bol to des! Po druhom pôrode mi potenie a triašky prešli do 3 týždňov. Je to ozaj nepríjemné, ja som si podkladala osušky pod seba na noc.

jana19877
11. apr 2019

Po šestonedelí by to malo pomaly ustáť a dať sa znova do normálu. Niektoré žienky, proste takéto stavy mávajú. Aj ťa niečo bolí alebo nie?

visnacka
autor
11. apr 2019

@romiada áno ja som po druhom cisárskom akože nemám žiadne lieky nič len zimnica príde večer a potom sa potím ako sa zobudim na dojčenie zasa zimnica prezlečiem sa a znovu sa potím .... 😑

visnacka
autor
11. apr 2019

@jameena je to dosť neprijemne normalne neverim kde je konca toho že to prejde , ja som to mala aj po prvom porode cisárskym... cca týždeň dva ale vtedy som nevedela prečo.

visnacka
autor
11. apr 2019

@jana19877 nebolí ma nič , jemne jazva po cisárskom

silvia92
11. apr 2019

Mne to trvalo cca 2tyzdne. Prepotene všetko a chvíľu ma triaslo a chvíľu neskutočne horko. Prešlo to.

eliska13
12. apr 2019

@visnacka aj ja som to mala prejde to len pi veľa tekutín
Hormóny, odvodňovanie, únava ....aj teraz x rokov po pôrode sa niekedy zobudím v noci úplne spotená, kebyže sa nezobudim ráno by som netušila, že spím taká mokrá aj vlasy....