Už 5. Ročný je najmenší syn a nohy ma už strašne bolia, darmo beriem tabletky detrolex , nepomôže nič, mám bolestivé, opuchnuté nohy, strašne žili, vdeliake :( čítala som článok o wintex Colling gél na nohy. Zevraj veľmi dobrý a hneď po týždni už môže pomôcť. Mate s tým niekto skúsenosti, prosím? Odporúčate či ani nie? Tá akcia s čím to reklamujú, je vždy, no aj tak je to veľmi drahy. No keby mohol pomôcť, tak by som vyskúšala… ďakujem pekne, ak ma niekto s tým skuesonosti🙏❤️😘
Nie gel ti nepomoze. Pomozu ti seriozne kompresne pančuchy, v tvojom prípade mozno aj take, co su uz so silou kompresie, ktoré predpisuje lekar. A pomoze ti cievna dr. Ten gel nie
@abici ahoj, ako to s tebou dopadlo s tými nohami? Skúsila si ten gél, či nakoniec si šla na tu operáciu?
@radhikaoswaldova nakoniec mi nic nepomohlo, sice nie aloe som pila, len zihlavovy caj aj taky drahsi super caj,sice mierne sa zlepsila ale fakt len velmi mierne a potom som uz mohla hocioco pit, som uz mala skoro von tie zili,tak mi uz lekar surne odporucil operaciu, co som absolvovala minuly tyzden a velmi super dopadla 🙂 vobec nic extra horor nebol, nol mohla som skor 🙈 este na cakaju zopar dalsie injekcie aj leser na ine druhy skaredych zil, ale hlavna vec, ze tie najhorsie su uz von 🙏 nevadi ak sa vratia, zase si dam operaciu a hotovo :D urcite odporucam operaciu😘!
@abici bola si u cievneho chirurga?nosis kompresivne pančuchy to zvykne veľmi pomoct.Nejakym gélom neverim