Žily na nohách

abici
17. feb 2022

Už 5. Ročný je najmenší syn a nohy ma už strašne bolia, darmo beriem tabletky detrolex , nepomôže nič, mám bolestivé, opuchnuté nohy, strašne žili, vdeliake :( čítala som článok o wintex Colling gél na nohy. Zevraj veľmi dobrý a hneď po týždni už môže pomôcť. Mate s tým niekto skúsenosti, prosím? Odporúčate či ani nie? Tá akcia s čím to reklamujú, je vždy, no aj tak je to veľmi drahy. No keby mohol pomôcť, tak by som vyskúšala… ďakujem pekne, ak ma niekto s tým skuesonosti🙏❤️😘

luccija
17. feb 2022

@abici bola si u cievneho chirurga?nosis kompresivne pančuchy to zvykne veľmi pomoct.Nejakym gélom neverim

evkamotka
17. feb 2022

Nie gel ti nepomoze. Pomozu ti seriozne kompresne pančuchy, v tvojom prípade mozno aj take, co su uz so silou kompresie, ktoré predpisuje lekar. A pomoze ti cievna dr. Ten gel nie

abici
autor
17. feb 2022

@luccija áno bola som, skúsila som vseliake pancusky , neviem si na nich zvyknúť,žiaľ neviem nosiť pančusky… :( proste sú nepohodlne,aj keď som bola mala, nemohla som pancusky, nie ešte take :( prosím vás, len to neporadte …. :(

luccija
17. feb 2022

@abici to je jediné čo mi pomohlo na opuchanie noh pri dlhom sedení.Mas prácu v stoji či sedíš?

evkamotka
17. feb 2022

@abici zial to je fyzika. Kompresia. Geliky ti nepomozu. Liecba ma byt efektivna, nie prijemna. Nosila som ich, pomohlo to. Nakoniec som sa rozhodla pre zakrok, tak uz nemusim. Daj sa vysetrit na sukrombej klinike a poinformuj sa, co sa s tym da robit (mozno aj nejaky zakrok)

abici
autor
17. feb 2022

@luccija nepracujem , mám veľa deti,veľký dom, a záhradu, no bežím v kuse, ale už nevladzem, potrebujem veľa odpočinúť aby som vedela pokračovať v upratovaní alebo okolo deti … od rána do večera ma boli a každý deň horšie a horšie .

abici
autor
17. feb 2022

@evkamotka tak ostane len operácia… tak mi povedal dr. No možno vyskúšam predtým ten gél :(

anetus
20. feb 2022

@abici no posilnenie ciev znútra mame aloe vera gél ktorý obsahuje žihľavu a napomáha cievam zosilniet a zvonka potierat aloe vera koncentrátom. Kľudne mi napíšte poradím vám konkrétne 🙂

radhikaoswaldova
11. jún 2023

@abici ahoj, ako to s tebou dopadlo s tými nohami? Skúsila si ten gél, či nakoniec si šla na tu operáciu?

abici
autor
11. jún 2023

@radhikaoswaldova nakoniec mi nic nepomohlo, sice nie aloe som pila, len zihlavovy caj aj taky drahsi super caj,sice mierne sa zlepsila ale fakt len velmi mierne a potom som uz mohla hocioco pit, som uz mala skoro von tie zili,tak mi uz lekar surne odporucil operaciu, co som absolvovala minuly tyzden a velmi super dopadla 🙂 vobec nic extra horor nebol, nol mohla som skor 🙈 este na cakaju zopar dalsie injekcie aj leser na ine druhy skaredych zil, ale hlavna vec, ze tie najhorsie su uz von 🙏 nevadi ak sa vratia, zase si dam operaciu a hotovo :D urcite odporucam operaciu😘!