Dobrý deň,ženy prosím vás. Včera som mala skrat v hlave a porezala som si ruky žiletky keďže som na tom psychicky dosť zle. Viem,že to nie je riešenie. Prosím, čo by mi pomohlo .
Ďakujem
@kvetinka9378494 nehnevajte sa ale vám pomôže psychiater, nemôžte si takto ubližovať 😢😢😢prosím riešte to čím skôr veď kričíte o pomoc 🥺🙄
@viestta čím sa dá ošetriť ruka,napr nejakými pripravkmi z lekárne?
@kvetinka9378494 máš tam začínajúci zapal. Chod na pohotovosť, nespekuluj, chceš dostať sepsu?
Pohotovost a priznat sa, ze mi preplo a urcite hned psychiater, jazvy z toho budu
To si sa prisla pochvalit s tou fotkou? Neverim ze by si toto nikto doma nevsimol pokial teda nezijes sama.schmtnut ta za vlasy a dotiahnut na psychiatriu..
@kvetinka9378494 typické volanie o pomoc..treba ísť k lekárovi, a to neodkladne
aj keď teda,ja váham,lebo toto nevyzerá ako včerajšie porezanie žiletkou , vyzerá to skôr ako popálené
Ach jaj. Vanda to si ty? 😕😕😕😪
tiež mám pocit, že to je po popáleninách keď sa robia preväzy, ešte vidno aj tmavšie miesta po dezinfekcii... niekto si robí srandu?
@maciatkoe prečo Vanda?
@kvetinka9378494 nie je to ani hanba ani nič, proste ľudská psychika je krehká to sa môže stať každému že zlyhá prosím skúste to riešiť nebojte určite vám pomôžu aj na pohotovosti len choďte!
@lenkasarka Je tu jedna zienka, vola sa Vanda. A tiez ma psychicke problemy, a minule pisala, ze sa rezala ziletkou a ze jej to pomahalo 😕😪
@maciatkoe asi tuším ktorú Vandu myslíš
@maciatkoe netreba hneď menovať a označovať myslím že takých čo potrebujú pomoc je nás tu viac 🙂
@kvetinka9378494 v lekárni na toto nič. Chirurgická pohotovosť. Je potrebné to vyčistiť, dezinfikovať a zaviazať. A sebapoškodzovanie jd naozaj potrebné riešiť s psychológom a psychiatrom a nie to ututlať a dusiť v sebe.
Divný druh zábavy sa tu posledné dni rozmohol..
Znepokojit pol koňa,odmlčat sa a po čase napochodovat,akoby sa ani nechumelilo..
A toto určite nie je rez žiletkou..pohladaj lepší obrázok
@kvetinka9378494 to si urobila koli včerajšej strate čuchu a chuti či ako?
Ved porezanie žiletkou je tenké má síce ostré hrany ale toto je ako popálene aj mne to tak príde.
Mne toto príde minimálne dva, tri dni staré ... a vôbec nie od žiletky ... skôr popálenina ... toto je kus zvrátený druh zábavy ...
Toto urcite nie su popaleniny
Baby fakt bez urážky ale vy co tu niektoré riešite ci je to popalenina. No nie je to popalenina je to normálne odrezana vrstva koze so žiletkou..
@kvetinka9378494 a ty s tym chod radšej na pohotovosť
@zuzana2299 ...no lebo spochybnia aj ked nevedia.Vies ako to tu chodi
@zuzana2299 ..alebo nikdy nevideli popaleninu
@doriiis a ako to tu chodí.?. odrežem si 👂, hodím na koňa a pýtam info čo s tým?
@miskakyska ...nie chodi to tu tak,ze niektore radsej ukazu vlastnu nevzdelanost len aby spochybnili,urazili niekoho ineho.Len aby sami sebe nieco dokazali
@maciatkoe nie je to vanda, ona sa neskryva, o svojich problemoch hovori otvorene.
reze sa vela ludi, obycajne ludia apaticki, pretoze im to sposobi aspon maly "zazitok"
@janetinka27 😕😪 je to smutne, verim, ze autorke niekto pomoze
@kvetinka9378494 čo tu klameš ľudí? Toto ak je rezané žiletkou tak potom som ja psychiatricky pacient mam niekoľko rán ktoré som stvarala keď som kričala o pomoc a vôbec to nevyzeralo ako popálenina ktorá je 2 dní stará však ako sa dá toto urobiť zo žiletkou? Niesu tam rezy ani nič
@kvetinka9378494 upokojte sa tu poniektoré je jedno či je to žiletkou či čo ale neurážajte a nebuďte agresívne to naozaj vás baví?
Navštíviť psychiatra. Hneď zajtra. A ešte dnes ísť na pohotovosť ošetriť ruky.