Ahojte, už týždeň mi nepretržite píska v ušiach a hučí v hlave. Prišlo to z ničoho nič 😔 To pískanie je také silné, že sa bojím, že kým pôjdem na orl ohluchnem. Môj lekár má voľný termín až o 3 týždne. Obvolala som dalsich 5, nikto ma skor nevysetri. Ako sa nezblaznit ? Mam 30 rokov. Velmi sa bojim nasledkov. 😞 ako s tym zijete ? Niekto s podobnymi tazkostami ?
@guiseppinka bola som už povedali mi, že mám problém so stavcom, dutiny čisté žiaden zápal, dali mi lieky na bolesť aby ma nebolela hlava
Kup si tanakan na prekrvenie drobnych ciev.
Tak potom ak mas so stavcom, tak najdi fyzio a ten ti pomoze
Určite fyzioterapeut. Ja práve chodím a pomáha mi to.
@guiseppinka idem v utorok, moze to byt urcite z toho ? Zacalo sa mi to silnymi bolestami hlavy, myslela som ze to je len prievan lebo den predtym strasne fukalo, nadychala som sa studeneho vzduchu, hlava mi isla prasknut :/ a neurolog na pohotovosti povedal ze som velmi stuhnuta, mam zablokovany stavec,robili mi len rtg hlavy - to bolo ok, isla by som najradsej aj na ct
Áno určite fyzio, skús aj viacerých.
@vandica tiez ti piska v uchu alebo len kvoli stavcom chodis ? Verim ze mi to pomoze, v pondelok idem na konzultaciu
@nnnuuunnn vyskusam vsetko mozne, len nech sa toho zbavim alebo nech je to aspon lepsie
Pískanie, hučanie, zalahnutie v ušiach, tlaky do hlavy. Potom sa to vystupňovalo tak, že som mala zlú koordináciu v rukách, vnútorné trasenie rúk, neskutočne závraty, proste hrôza. Som po 4rehabke a je to o 50% lepšie.
@vandica a na ake rehabky konkretne chodis ?
Najprv by si mala ísť k neurológovi a na MRI pokym Ti fyzio bude niečo robiť.
@luccija idem len na konzultaciu zatial 🙂
Ahoj .ja to hucanie a piskanie uz mám asi aj 4roky.mne to zacinalo stym ze som dostala mozgový infarkt ale taky miernejsí . A odvtedy to mám .to piskanie nieje az take hrozne ale to sumenie by som to nazvala toje neprijemne niekedy sa mi zdá ako by som nic nepocula a iba to sumenie je to neprijemne.
Ahoj drzkaj sa, ja som tak uz pomaly 9 rokov, uz ked si odmyslim ten hukot a piskanie ustavicne v hlave, najviac ma vzdy sere ze mne to ovplyvnilo sluch( strata sluchu 80%) a naucit sa dorozumievat bolo desne, a netelefonujem bo nerozumiem. Takze kym si vies zatelefonovat, a pocujes rec ludi hlavu hore,
Odporúčam vypocut si toto -
https://www.youtube.com/watch?v=jauoxA5WoqM- je to dlhšie, ale nie je potrebné to aj pozerať, takže kludne aj pri varení ci inej činnosti... Osobne takýto problém nemám, ale Jaroslav Dusek a jeho hostia mi dosť zmenili pohľad na život. Držím palce s uzdravením.
@lucmirka124 to ma mrzi :/ no je to zatial len tyzden, pocujem, ale piska mi fakt v uchu cely den nepretzite od rana do vecera, na pohotovosti mi neverili:/
@lucmirka124 ako sa ti to zacalo ?
Mne zalahlo v autobuse v usiach a uz neodlahlo,len sa zvacsil tlak v usiach a prestavala som pocut,,, ja mam vsetky tieto veci co tu pisu za sebou,vysetrenia vsetky mozne,nedozviem sa uz co sa mi stalo,na ORL som si vytrpela svoje,inak sa dost cudujem ze ta na pohotovosti poslali domov, bo ja ked som tam prisla ze 3 dni mi je tak rovno mi infuzie a prijem do nemocnice, volake lieky na cievy,,, ale myslim si ze sa mi nieco stalo ohladom trpnutia ruk, polroka predtym mi trpli ruky ale ze noci to boli bolesti ze som plakala, no na neurologii zhodnotila ze mi nic nieje a mam 28 r ci sa mi nechce chodit do prace, a potom toto,som takto od 28 r, takze veeeelmi dobre ti rozumiem ako sa citis,, vysetrenia obehaj, nenechavaj sa odbit, treba to riesit cerstve,,cim viac casu tak budes tym mensia sanca ze to prejde,,takze to treba liecit a riesit
Myslím, že sa to volá McKenzie cviky. Plus vždy masáž mi spraví, a elektroliecbu. Platím 19€ za to zákazdym.
@lucmirka124 dakujem, do pondelka to snad nebude horsie, pojdem si sadnut do cakarne aj ked nie som objednana, je mi to uz jedno, snad ma nevyhodia ked mam akutny problem
Dobrý deň. Mohla by som Vás poprosiť o kontakt na Vášho fyzioterapeuta? Otec má podobné problémy ako Vy a zatiaľ sa mu nepodarilo nikoho kvalitného zohnať. Budem Vám veľmi vďačná za kontakt. Ďakujem ❤️
Nabehla by som na pohotovost... Isto by som neriesila dr a necakala 3 tyzdne..