Žihľavka - lieky nezaberajú

beurre
16. feb 2024

Ahojte, začiatkom januára som sa rozhodla že idem chudnut, zmenila som stravu a začala cvičiť. 2x som bola na madero masáži. Začala sa mi objavovať žihlavka...bola som u alergologicky a na zihlavku nepovedala nič ale nasadili sme liečbu mojej starej alergii a tá mi pravdepodobne zihlavku zhoršila. Vysadili sme lieky a nasadila mi kortikoidy a lieky na potlačenie alergie.... Výsledok taký že aj napriek všetkým obmedzeniam v jedle a liekom sa mi stále žihlavka objavuje. Máte s ňou skúsenosti? Viem že niekedy sa príčina nemusí zistiť ale je to úplne zúfalý pocit a som bezradná.

anjelicek26
16. feb 2024

Tak v procese chudnutia telo vyplavuje toxiny ulozene v tukovych bunkach cez pokozku a pot... ten ti drazdi kozu... nic ineho by som prakticky za tym nehladala, je dobre, ze to ide von, si na dobrej ceste a nepotrva to vecne...

neaa
16. feb 2024

Ja som trpela tiež tým a zihlavku som mala dva roky, neskôr som si stoho nič nerobila a nakoniec už ju nemám

marca12
16. feb 2024

@beurre pred rokmi som mala strasnu zihlavku,skoncila som na pohotovosti na injekciach. Dalsie dva dni som chodila k obvodnej na injekcie. Po asi 2 tyzdnoch to preslo a odvtedy sa mi objavuje z casu na cas. Teraz som mala pokoj asi aj 2 roky a nedavno sa zase objavila,ale hned som si dala lieky a zabrali. Mne nezistili z coho to moze byt. Niekto to ma ako koznu reakciu a niekto pri zmene crevnej flory,zavisi to aj od stravy a podobne. U teba to bude aj vnutorny problem. Uzivas aj probiotika?

beurre
autor
16. feb 2024

@marca12 neuzivam, ale asi si ich nasadím. Najhoršie že doktorka ma odbila s tým že si o tom mám vygooglit že to môže mať niekto celý život. Ale že to svrbí a nedá sa.mi existovať je už jedno.

beurre
autor
16. feb 2024

@neaa a dva roky sa ti objavovala v akom množstve?

barbora854
16. feb 2024

Mne na silnú zihlavku pomohol Ibalgin nič iné a vtedy mi kozna vravela že to bol zápalový proces
Mala som takú silnú zihlavku že ma posielala do nemocnice na príjem a lieky od nej nezaberali

beurre
autor
16. feb 2024

@barbora854 aj sa vie čo vyvolalo ten zápalový proces?

neaa
16. feb 2024

@beurre Ja som mávala po celom tele aj na tvári bolo to strašné,ale nakoniec som si stoho nič nerobila akoby som nič nemalá a ver že ani neviem ako som sa ich zbavila, skús vôbec nemyslieť že máš zihlavku a nakoniec zistíš že už ich nemáš

beurre
autor
16. feb 2024

@neaa stále si to hovorím že si to nejdem všímať ale ťažko to je keď má svrbí telo... Ale skúsim veru

neaa
16. feb 2024

@beurre Skús a uvidíš že ich vôbec nebudeš mať ❤️držím palce nech sa ich zbavis

barbora854
16. feb 2024

@beurre nie nebola som v nemocnici lebo mala som veľmi malu dcéru

beurre
autor
16. feb 2024

@barbora854 veď to že aj ja mám malé dieťa...