Žiadosť do kúpelov

kacenocka2
14. okt 2023

Prosím vás, dávali ste niekto žiadosť o Kúpele do poisťovne?ako dlho cca sa čaká na schválenie?

andreakg
14. okt 2023

@kacenocka2 môj otec teraz dával,asi 2 týždne čakal,ale musel ešte doplniť nejakú správu od lekárky,a potom o 2 dní už to mal schválené

kacenocka2
autor
14. okt 2023

@andreakg ja som myslela že sa čaká 3 mesiace a viac

matkahelka
14. okt 2023

@kacenocka2 ano, davali viackrat. konkretne 3 roky po sebe. schvalovali v dovere. trvalo to cca 2tyzdne kazdy rok.

gabiso3
15. okt 2023

Môj Dr. poslal doobeda a okolo obeda som to mala schválené. Elektronický v Dôvere.

maculkac
15. okt 2023

Tento rok mi dôvera schválila po dvoch dňoch od odoslania, návrh podávala neurologička elektronicky, dokonca schválenie mi prišlo na mail v deň štátneho sviatku... takže veľmi rýchlo

mogaa
15. okt 2023

je to individuálne, záleží od poisťovne a rovnako od toho či máš nárok na pobyt A alebo B, lebo pri A pobyte posielajú rovno termín a tam musia termín určiť kúpele.....ale ano pred 3rokmi sme čakali aj 2-3mesiace na schválenie - VSZP

lukbe
15. okt 2023

@kacenocka2 myslím,že oficiálne je to mesiac,ale niekedy je to tyzden-dva,chodím každý rok,Všeobecná.

ivuska027
15. okt 2023

Ak je podané elektronicky, Dôvera do 24 hod.

daniela232
15. okt 2023

Ja som si podávala teraz v septembri a do dvoch týždňov schvalene ,A-čko , všeobecná zdr.p.