Zhubný/nezhubný nádor

pillow11
14. jún 2023

Ahojte, prosím Vás, má niekto skúsenosť, že mu bol diagnostikovaný na CT tumor, všetko nasvedčovalo tomu, že zhubný a po biopsii sa ukázalo, že je nezhubný? Stretli ste sa s tým niekto? Ďakujem krásne 🙏🍀

stanulienkat
14. jún 2023

Jasne. To moze byt. Ci je nador ne/zhubny mozu vediet na 100% az ked maju v rukach vzorku. Mali sme v rodine pripad, ked lekar podla zobrazenia myslel, ze je zhubny a bol po vybrati a vysetreni nezhubny.

pillow11
autor
14. jún 2023

@stanulienkat ďakujem moc za odpoveď 🙏

smajliica
14. jún 2023

Tiež sme mali v rodine taký prípad, môj tato. Podľa CT je to iba odhad, potvrdí to až biopsia. A som rada že to u teba dobre dopadlo 🍀

jaga18
14. jún 2023

Jasné, u nás v rodine bol opačný prípad. Je tomu síce x rokov, ale myslím, že kľudne sa to môže diať aj dnes. Hlavne keď je v správe "pravdepodobne" . U nás to vtedy bolo pravdepodobne benigneho charakteru, no žiaľ bol maligny.

pillow11
autor
14. jún 2023

@smajliica Práveže výsledky biopsie ešte nemám, ale pevne verím, že nádej tam je 🙏🙏🙏

pillow11
autor
14. jún 2023

@jaga18 to ma mrzí 😞

simsalabim
14. jún 2023

@pillow11 ano. Ukaze to az histologia.

simisi
14. jún 2023

@pillow11 kamaratka bola na kolonoskopii a niečo jej tam nasli,do správy napísala dr zhubny nádor,ct ukazalo zhrubnutie a nakoniec histologia bola negatívna a uzavreli to ako nespecificke zápalové zmeny.Ak sa môžem spytat,kde by ste mali mať ten tumor.Drzim silno palce,nech je to v poriadku 🍀

viera27
14. jún 2023

Ja som mala velmi zly nespecifikovany nalez na vajecniku,vsetko nasvedcovalo na maligny. Ale nikto nevedel urcit o co ide. Nakoniec ma hned aj rychlo operovali na Alzbete. Az pocas operacie, ked to mal patolog "v rukach",vysiel chvalabohu benigny,ale bol tak vrasteny,ze museli brat vsetko z jednej strany. Boli to nervy a stresy,neskutocny strach. Teraz uz nastastie len spomienka.

pillow11
autor
14. jún 2023

@simisi na hrubom čreve. Tiež je v správe uvedené zhubný nádor. Ani neviete ako sa mi vaša správa dobre číta 🙏🍀

pillow11
autor
14. jún 2023

@viera27 ďakujem krásne za vašu správu, veľmi sa teším, že vám to dobre dopadlo 🙏

simisi
14. jún 2023

@pillow11 kľudne mi napíšte IP ak by ste chceli.Kto vam robil kolono?My sme boli u Usaka,prvu robila doktorka a minulý týždeň sme boli na dalsej,pre istou tu robil lekar a momentálne cakame na vysledok histologie.

smajliica
14. jún 2023

@pillow11 tak v tom prípade veľmi držím palce. U môjho tata si tiež boli takmer istí že je to zhubné, jemu ani biopsiu nerobili, rovno ho prednostne poslali na operáciu a hneď po operacii mu povedali že je to v poriadku, nezhubné.

pillow11
autor
14. jún 2023

@smajliica veľmi sa teším z takýchto správ, naozaj, z toho, že to vášmu tatinovi dobre dopadlo 🙏🍀

mogaa
15. jún 2023

@pillow11 presne to určí až histológia....