Ahojte, prosím Vás, má niekto skúsenosť, že mu bol diagnostikovaný na CT tumor, všetko nasvedčovalo tomu, že zhubný a po biopsii sa ukázalo, že je nezhubný? Stretli ste sa s tým niekto? Ďakujem krásne 🙏🍀
@stanulienkat ďakujem moc za odpoveď 🙏
Tiež sme mali v rodine taký prípad, môj tato. Podľa CT je to iba odhad, potvrdí to až biopsia. A som rada že to u teba dobre dopadlo 🍀
Jasné, u nás v rodine bol opačný prípad. Je tomu síce x rokov, ale myslím, že kľudne sa to môže diať aj dnes. Hlavne keď je v správe "pravdepodobne" . U nás to vtedy bolo pravdepodobne benigneho charakteru, no žiaľ bol maligny.
@pillow11 ano. Ukaze to az histologia.
@pillow11 kamaratka bola na kolonoskopii a niečo jej tam nasli,do správy napísala dr zhubny nádor,ct ukazalo zhrubnutie a nakoniec histologia bola negatívna a uzavreli to ako nespecificke zápalové zmeny.Ak sa môžem spytat,kde by ste mali mať ten tumor.Drzim silno palce,nech je to v poriadku 🍀
Ja som mala velmi zly nespecifikovany nalez na vajecniku,vsetko nasvedcovalo na maligny. Ale nikto nevedel urcit o co ide. Nakoniec ma hned aj rychlo operovali na Alzbete. Az pocas operacie, ked to mal patolog "v rukach",vysiel chvalabohu benigny,ale bol tak vrasteny,ze museli brat vsetko z jednej strany. Boli to nervy a stresy,neskutocny strach. Teraz uz nastastie len spomienka.
Jasne. To moze byt. Ci je nador ne/zhubny mozu vediet na 100% az ked maju v rukach vzorku. Mali sme v rodine pripad, ked lekar podla zobrazenia myslel, ze je zhubny a bol po vybrati a vysetreni nezhubny.