Zhubný nádor v prsníku

ivka1474
29. máj 2018

Dobrý deň aké máte skúsenosti s operáciou a ďalšími krokmi čo sa týka liečenia.Budem operovana v Trnave pánom Doktorom Melasickym v nemocnici chirurgických disciplin ...dakujem

katharines
29. máj 2018

To mi je luto, verim, ze vsetko dobre dopadne. Tu ti kopirujem recept, ktory by ti mohol pomoct od jednej skvelej kocky:
tu je recept od onko lekarky, ktory by mal pomoct:
Ze vraj vsetkym, kto to zacal pit zmiernilo bolesti po chemo a velmi dobre chemo znasali. hned prva davka pomoze  pije sa to vecer pred spanim. asi 0,4-0,5 litra by to malo byt. a striktne KAZDY vecer. IBA odstavit. ziadne nutri mixy, nie. Zlozenie: 4 velke mrkvy, 1 velka surova cvikla, 2 velke petrzleny, 1 stredny zemiak surovy, 1/2 vacsieho kalerabu (ak gigant tak iba 1/4), kusok zeleru 1/4 cca (tak nakoniec to nema byt stopkovy), kusok chrenu nastuhat a tiez hodit do odstavovaca. Vsetko treba umyt, ocistit a nakrajat na mensie kusy, bachnut do odstavovaca, zamiesat a vypit. ak by to bolo silne pridat prip. este mrkvu, event. kusok cukrovej repy odstavit (ak mate kde zohnat). nic sa nesoli, necukruje. verim, ze pomoze.

ivka1474
autor
30. máj 2018

Dakujem

anniera
30. máj 2018

Napíš mi súkromne do správy čo chceš vedieť.

zuzanka.zuzu
30. máj 2018

kočka má zhubný nádor v prsníku a dostane recept na zeleninovú šťavu, proste modrý koník 👏 neviem poradiť, ale želám ľahký priebeh liečby a skoré uzdravenie 🙏😘

katharines
30. máj 2018

@zuzanka.zuzu ta stava ma pomoct lepsie znasat liecbu, ktora je velmi agresivna. A mas pravdu, aj to je MK, vytrhavat z kontextu a prekrutit.

ragulca
30. máj 2018

@zuzanka.zuzu je to šťava zo zeleniny, neuškodí, Breuss šťavy, môže pomôcť pri udržaní dobrého krvného obrazu, dostane do seba vitamíny, takže ako doplnok pri chemo pohoda

mijunik
30. máj 2018

@ivka1474 ahoj, prvá rada: Za každých okolností sa snaž myslieť pozitívne! 😊 Moja skúsenosť- operácia v BA na Antolskej (radikálna mastektómia, pravý prsník) - úplne v pohode (hehe, prespala som to, odmakali to doktori a sestričky), chemoterapia v pohode, zaujímavá skúsenosť, rádioterapia úplne v pohode a teraz do seba pchám lieky. Ak hocičo, pýtaj sa. 🤗🌞