Dobrý deň aké máte skúsenosti s operáciou a ďalšími krokmi čo sa týka liečenia.Budem operovana v Trnave pánom Doktorom Melasickym v nemocnici chirurgických disciplin ...dakujem
Dakujem
Napíš mi súkromne do správy čo chceš vedieť.
kočka má zhubný nádor v prsníku a dostane recept na zeleninovú šťavu, proste modrý koník 👏 neviem poradiť, ale želám ľahký priebeh liečby a skoré uzdravenie 🙏😘
@zuzanka.zuzu ta stava ma pomoct lepsie znasat liecbu, ktora je velmi agresivna. A mas pravdu, aj to je MK, vytrhavat z kontextu a prekrutit.
@zuzanka.zuzu je to šťava zo zeleniny, neuškodí, Breuss šťavy, môže pomôcť pri udržaní dobrého krvného obrazu, dostane do seba vitamíny, takže ako doplnok pri chemo pohoda
@ivka1474 ahoj, prvá rada: Za každých okolností sa snaž myslieť pozitívne! 😊 Moja skúsenosť- operácia v BA na Antolskej (radikálna mastektómia, pravý prsník) - úplne v pohode (hehe, prespala som to, odmakali to doktori a sestričky), chemoterapia v pohode, zaujímavá skúsenosť, rádioterapia úplne v pohode a teraz do seba pchám lieky. Ak hocičo, pýtaj sa. 🤗🌞
To mi je luto, verim, ze vsetko dobre dopadne. Tu ti kopirujem recept, ktory by ti mohol pomoct od jednej skvelej kocky:
tu je recept od onko lekarky, ktory by mal pomoct:
Ze vraj vsetkym, kto to zacal pit zmiernilo bolesti po chemo a velmi dobre chemo znasali. hned prva davka pomoze pije sa to vecer pred spanim. asi 0,4-0,5 litra by to malo byt. a striktne KAZDY vecer. IBA odstavit. ziadne nutri mixy, nie. Zlozenie: 4 velke mrkvy, 1 velka surova cvikla, 2 velke petrzleny, 1 stredny zemiak surovy, 1/2 vacsieho kalerabu (ak gigant tak iba 1/4), kusok zeleru 1/4 cca (tak nakoniec to nema byt stopkovy), kusok chrenu nastuhat a tiez hodit do odstavovaca. Vsetko treba umyt, ocistit a nakrajat na mensie kusy, bachnut do odstavovaca, zamiesat a vypit. ak by to bolo silne pridat prip. este mrkvu, event. kusok cukrovej repy odstavit (ak mate kde zohnat). nic sa nesoli, necukruje. verim, ze pomoze.