Dievcata, zapasi niektora z vas s postupnym zhorsovanim sennej nadchy+skrizena potravinova alergia takmer na vsetko ovocie a zeleninu a orechy? Som uz z toho na prasky, beriem Omarit a Allergodyl a mam pocit,ze vobec nezaberaju.Podla mojej lekarky su tie lieky super, kedze su bez typickych vedl.ucinkov, ako ospalost a podobne.Momentalne mi takmer permanentne tecie z nosa, boli ma hlava, atd.Co s tym?
@melody5 asi by mala doktorka pouvazovat o zmene liecby, alebo ty, o zmene doktorky. Imunitu si vsak mozes vylepsit a zaroven zmiernit priznaky alergie pomocou: serrapeptazy (od Kompavy), vit D3, omega-3 kyseliny, vit C (najlepsie v ovoci a zelenine) doplnat. Vyhni sa vsetkemu, kde je hlinik (plechovky, riad, ....), ktory sposobuje reakciu na vsetko, s cim sa uziva.
@melody5 dobrý deň, základ problému bude niekde v hĺbke, senná nádcha a alergia už je len reakcia tela na základný problém ktorým vo väčšine prípadov je nedostatok vitamínov a minerálov a členovi oslabené telo, kľudne mi napíšte správu rada vám pomôžem
@martinkax7 prepáčte..ale toto je dobrá blbosť.. ja mám alergiu dlhé roky a teda dostatok minerálov a vitamínov mám, oslabené telo nemám ani náhodou, energie mám na rozdávanie, aktívne športujem.. takže o tom, čo píšete vy to teda určite nebude
@katmi ak nemáte záujem nech sa páči ja som len ponúkla pomoc, mám osobnú skúsenosť. Brala som na alergiu silné tabletky dokonca inhalacne spreje, potom som ostala tehotná a povedala som si že to už do seba chémiu pchať nebudem,a tak som sa dostala k prírodným produktom na ktoré nedám dopustiť aktuálne si dám denne pár vitamínov a maximálne vincetku do nosa a som fit, neviem je to alergia, ale ďakujem aj za váš názor
@martinkax7 a o ake produkty sa jedna?
@katharines napíšem vám spravu 🙂
V takomto stave je treba pouvazovat nad celkovou zmenou stravovania a zivotneho stylu. Zvacsa je problemom narusena crevna vystelka, cez ktoru prechadzaju molekuly jedla do krvneho obehu, kde na ne reaguje neprimerane imunitny system. Precitaj si nieco o protizapalovej strave, ta vyrazne pomaha...
Co tak vyskusat nieco prirodne a kaslat na lieky? Ja sama som zdravotnik ale liekom sa vyhybam ako cert krizu. Odporucam aloe vera, precistenie tela detoxom a nasledne pitie aloe vera gelu 😊 precisti sa organizmus, traviaci trakt, vyplavia santoxiny a skodliviny a o to ide. Pri cistom traviacom trakte uz alergie nebudu moct pretrvavat
@melody5 beriem fixit180 2x denne..alergodil bol pre mna ako lentilky..podla mna mas zle nastavenu liecbu..to co zabera inym nemusi predsa tebe..