Ahojte baby,v poslednych tyzdnoch sa mi velmi zhorsila pleť a padaju mi vlasy ako nikdy predtym,ani v tehotenstve som nemala ziadne problemy ☹ Nie som v strese,som spokojna,štastna,dcerka mi robi radost a manžel poslucha 🙂 čiže psychicku pričinu uplne vylučujem,neberiem antikoncepciu ( a nie som ani tehotna 😀) či chora,všeobecne vyšetrenia aj krvny obraz dopadli dobre takže neviem kde je problem,mozno je to tym že nastala jesen 😉 Ak je tu niekto taky kto ma skusenosti s určitym pripravkom,doplnkom vyzivy alebo kozmetikou ktora mu naozaj pomohla (plet,vlasy alebo kombinovany pripravok) budem velmi vdacna,na internete sa samozrejme daju najst stovky preparatov,ale rada by som sa riadila osobnou skusenostou,dakujem
@monkabr dakujem ten krem ma zaujal,nevies mi nahodou pobedat na aky typ pleti je vhodný,ja mam velmi citlivu a suchu plet,ale nikdy som s nou nemala problemy ako teraz,pouzivam prirodne kremy bez parfumov, inak mi zial plet reaguje scervenanim
Ahoj,vlasy aj mne velmi padaju,vyskusala som uz vsetko a stale je to rovnake.ale na plet mi velmi pomol krem eucerin,mala som cervene suche flaky po tvary,celkovo suchu plet a tento krem mi velmi pomohol,kombinovala som ho aj s odlicovacim mliekom eucerin
@sarinka2012 Ze vraj na vsetky typy pleti pisu, neviem, moja mamina ho pouzivala asi 2-3 mesiace na vrasky a krasne jej vyhladil, az necakane, ziskala aj zdravsiu farbu, omladla o 10 rokov. Nie je cisto prirodny tem krem, co je aj pre mna minus, kedze som zastankina prirodnej kozmetiky ako aj mamina, ale chcela ho vyskusat, kedze mame super skuseosti s ac11 na vnutorne pouzitie. A nelutovala, kedze pred tym vyskusala uz X kremov proti vraskam bez vysledku
ahoj ja som mala podobný problém .. mneskutočné mi padali vlasy a robili sa mi pupáčiky na pleti.. v prvom rade som si začala čistiť pleť poriadne =) ... najprv pekne odličovacie mliečko, potom micelárnu vodu a každý druhý až tretí deň ako sa mi chce ultrazvukovou čistiacou kefkou (vrelo odporúčam http://www.dixo.sk/ultrazvukova-cistiaca-kefa/ ) ... a na vlasy som začala brať volá sa to hairclinic z lekárne (akurát mali akciu na to 😀 ) a biohair to je ale nejaká vodička s kyselinou hyalurónovou a neviem ktoré z toho mi čo sa týka vlasov viac pomohlo keďže som začala naraz a s jedným aj druhým , ale predpokladám že to bola tá vodička , ale vlastne som chcela že po dvoch týždňoch som videla vsledky.. a keď si umývam vlasy tak za 4 umytia mi nevypadne toľko vlasov ako predtým som zbierala po jednom z odtoku 😉
Zinok, selén a vit. E. V lekárni mi dali Zinkosel. Možeš si to kúpiť aj osobitne. mne tiež padali vlasy a po mesačnom užívaní je to lepšie.