Ahojtre...alergici prosím Vás neviete mi poradiť . Lekárka má dovolenku a zhoršila sa mi alergia na burinu . ( kýchanie, tečúci sopel, svrbenie v hrdle )
.. ale najhoršie je že mi v nose miiža tupá bolesť čo vyvoláva ešte viac kýchanie. Neviete čo by som si na to mohla dať ? Pri každom jednom nadýchnutím nosom bolesť vyrazí. Ďakujem 😔🙏🏻uici prosím Vás neviete mi poradiť .
.. ale najhoršie je že mi v nose vyráža tupá bolesť čo vyvoláva ešte viac kýchanie. Neviete čo by som si na to mohla dať ? Pri každom jednom nadýchnutím nosom bolesť vyrazí. Ďakujem 😔🙏🏻
@katkaleonard u mňa Nasometin sprej do nosa je top.
@katkaleonard ak mas papier od alergologa, ze si bola tento rok ma kontrole a napisane tam lieky, ktore uzivas, tak na zaklade toho ti moze predpisat aj obvodna
@katkaleonard ak má alergologicka dovolenku lieky môže predpisovat aj obvodná. Ja napr.beriem rupatadin a mometasone a keď mi ich nepredpisali na alergologii tak mi pani v lekárni poradila ísť za obvodnou lebo meniť lieky na predpis za voľnopredajné nie je vhodné, tak mi povedala
Tak jedine volnopredajne lieky na alergiu, napr. Zodac, sprej do nosa Allergodil, kvapky do oci..v lekarni poradia.