Zhoršila sa mi alergia na burinu a doktorka má dovolenku

katkaleonard
9. aug 2022

Ahojtre...alergici prosím Vás neviete mi poradiť . Lekárka má dovolenku a zhoršila sa mi alergia na burinu . ( kýchanie, tečúci sopel, svrbenie v hrdle )
.. ale najhoršie je že mi v nose miiža tupá bolesť čo vyvoláva ešte viac kýchanie. Neviete čo by som si na to mohla dať ? Pri každom jednom nadýchnutím nosom bolesť vyrazí. Ďakujem 😔🙏🏻uici prosím Vás neviete mi poradiť .
.. ale najhoršie je že mi v nose vyráža tupá bolesť čo vyvoláva ešte viac kýchanie. Neviete čo by som si na to mohla dať ? Pri každom jednom nadýchnutím nosom bolesť vyrazí. Ďakujem 😔🙏🏻

anjelok
10. aug 2022

Tak jedine volnopredajne lieky na alergiu, napr. Zodac, sprej do nosa Allergodil, kvapky do oci..v lekarni poradia.

ivanka33
10. aug 2022

@katkaleonard u mňa Nasometin sprej do nosa je top.

zara1357
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
cherrystone
10. aug 2022

@katkaleonard ak mas papier od alergologa, ze si bola tento rok ma kontrole a napisane tam lieky, ktore uzivas, tak na zaklade toho ti moze predpisat aj obvodna

luckajanko
10. aug 2022

@katkaleonard ak má alergologicka dovolenku lieky môže predpisovat aj obvodná. Ja napr.beriem rupatadin a mometasone a keď mi ich nepredpisali na alergologii tak mi pani v lekárni poradila ísť za obvodnou lebo meniť lieky na predpis za voľnopredajné nie je vhodné, tak mi povedala

zara1357
Autor odpoveď zmazal
Zobraz