Ahojte, mate pls niektora skusenost s detoxom vnutornych organov (hlavne pecene) pestrecom marianskym a cernuchou (cierna rasca)? Pretoze ja som zacala pred 2 dnami a pozorujem zhorsenie pleti. Pride mi to logicke ze tie toxiny sa mozu objavit v podobe vyrazok a zapalov na pleti. Ale potesila by ma Vasa skusenost 🙂 Ako dlho ste sa cistili, tiez sa zhorsila plet, resp. po akom case sa skludnila a naopak zlepsila? dakujem 💜
Tie vyrážky...atď. mne sa skôr zdá, že je to negatívna reakcia na tzv. očistu od toxinov.V zásade by sme sa mali vystrihat hazardovanim z vlastným zdravím. Btw. co ty chápeš pod tými toxinmi, čo ti teraz svietia na tvári?
@yella8888
prosim,ako konkretne si si robila ocistu pestrecom?tabletky,caj?kolko,ako dlho?dakujem.a zhorsenie pleti je docasne.pri vsetkych uspesnych detoxoch byvaju priznaky vylucovania toxinov.
@ciernysokol drveny pestrec uzivam asi 5 dni zatial v davke 2x denne 1g a predvcerom som to doplnila aj cernuchou (cierna rasca), konkretnr bio olej z nej a ten si davam rano a vecer 1 CJ
@yella8888 dakujem pekne,skusim len ostropestrec, ta cierna rasca mi dost nechuti,skusala som olej
@yella8888 ano aj mne sa neskutocne zhorsila plet ale ja som to musela vysadit bo ja som mala aj krce z toho. Vobec mi to nevyhovovalo. Ale po cca 2 tyzdnoch od ukoncenia uzivania sa mi plet zlepsila.