Ahojte!
Pred 2 týždňami som prekonala Covid a od vtedy mám mizernú pamäť. Niekto mi niečo povie a do pár minút to zabudnem. Napríklad som sa s kamarátkou dohadovala, či pôjde so mnou do kina. Potom sme sa rozlúčili a o 20 minút som jej volala, či vlastne povedala áno alebo nie, pretože som zabudla. Stretla ste sa s týmto niektorá? Zlepší sa to zas? Pred asi mesiacom som niekde čítala, že veľa ľuďom sa po Covide zhorší pamäť, no nečakala som, že až takto. A pri tom som pred tým Covidom nemala nijak zlú pamäť alebo tak.
Áno. Je to šialené nepríjemné. A trvá to už dlho, prvé asi 4 mesiace boli otrasné. Ale lepší sa to casom. Všimlo si to vela ludi v mojom okolí
A je nato dajaky liek? Aj my mame tento problem v rodine😔
@miriam11 Mamina mala Acutil no 0 bodov
Ahoj, aj mna kovid pekne “dojebal” a aj tu pamäť a ešte aj dve kamošky majú horšiu pamät.. uzivaj ginko ( dlhodobo hlavne ) ono to prejde.. kamoska už je niekoľko mesiacov po korone a je to lepšie.. tiež si pripadam ako blbec učiteľka niečo povie spolužiačka sa má pýta čo povedala lebo nepočula a ja sa pristihem, že vlastne neviem čo povedala učiteľka 😂
Moja mamina ma takyto problem.Po covide je uz vyse roka kupila som jej aj tabletky no nic zatial nepomohlo.Aj ona je z toho velmi nestastna ...