Zhoršená pamäť po Covide-19

8. mar 2022

Ahojte!
Pred 2 týždňami som prekonala Covid a od vtedy mám mizernú pamäť. Niekto mi niečo povie a do pár minút to zabudnem. Napríklad som sa s kamarátkou dohadovala, či pôjde so mnou do kina. Potom sme sa rozlúčili a o 20 minút som jej volala, či vlastne povedala áno alebo nie, pretože som zabudla. Stretla ste sa s týmto niektorá? Zlepší sa to zas? Pred asi mesiacom som niekde čítala, že veľa ľuďom sa po Covide zhorší pamäť, no nečakala som, že až takto. A pri tom som pred tým Covidom nemala nijak zlú pamäť alebo tak.

pokojvdusi9
8. mar 2022

Moja mamina ma takyto problem.Po covide je uz vyse roka kupila som jej aj tabletky no nic zatial nepomohlo.Aj ona je z toho velmi nestastna ...

evatko
8. mar 2022

Áno. Je to šialené nepríjemné. A trvá to už dlho, prvé asi 4 mesiace boli otrasné. Ale lepší sa to casom. Všimlo si to vela ludi v mojom okolí

zoro9836
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
erika9229
8. mar 2022

A je nato dajaky liek? Aj my mame tento problem v rodine😔

miriam11
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
pokojvdusi9
8. mar 2022

@miriam11 Mamina mala Acutil no 0 bodov

goblinko1
9. mar 2022

Ahoj, aj mna kovid pekne “dojebal” a aj tu pamäť a ešte aj dve kamošky majú horšiu pamät.. uzivaj ginko ( dlhodobo hlavne ) ono to prejde.. kamoska už je niekoľko mesiacov po korone a je to lepšie.. tiež si pripadam ako blbec učiteľka niečo povie spolužiačka sa má pýta čo povedala lebo nepočula a ja sa pristihem, že vlastne neviem čo povedala učiteľka 😂