Zháňam neurológa pre dospelých v Bratislave

gemerka17
8. jan 2020

Ahojte, zháňam pre maminu dobrého neurológa v Bratislave, čo berie nových pacientov. Máme výmenný lístok, čiže najlepšie keby to išlo cez poisťovňu. Vidím, že je s tým problém, asi je dobrý dopyt po neurológov a je ťažké sa k niekomu dostať. Čiže možno by sa za prvé vyšetrenie aj mohlo niečo zaplatiť, avšak zháňame najmä takého, ktorý vie nájsť príčinu bolesti a vie poslať na vyšetrenie magnetickou rezonanciou a zhodnotiť ho a na základe neho určiť ďalší postup. (áno viem, že toto je veľký problém lebo lekári to neradi robia aby niekam poslali, lebo majú zle body u poisťovne). Viete mi niekoho takého poradiť ?

babulkaa
8. jan 2020

@gemerka17 Skuste MUDr. Novy Matej na Strečianskej

jajamalka
8. jan 2020

ja som bola v ProCare na Šancovej. Termín do týždňa, platila som 10€. Nie som ich pacientkou. A poslala ma aj na magnetickú rezonanciu. Je to čerstvá skúsenosť.

kittyna5
8. jan 2020

@babulkaa to je ten mladý chalan že? Nevedela som si spomenúť ako sa volá, ale áno uňho som bola aj ja pred 4 rokmi a hneď ma poslal na magnetickú pre istotu, aj keď mi nič vážne nebolo. Taktiež odporúčam 👍🏻

gemerka17
autor
8. jan 2020

@jajamalka môžem poprosiť meno lekára/lekárky u koho si bola ?

gemerka17
autor
8. jan 2020

@jajamalka trebalo tam aj vymený lístok ?

eliska13
8. jan 2020

@gemerka17 ja odporúčam neuroil vo Vajnoroch.idrs na výmenný lístok a ročný poplatok 60 eur, ale hneď MRI, hneď termín, infúzie nič nie je problém.Je to Illesova žena čo robí neurochiruga na Kramaroch a v ordinácii sa striedajú viaceri

aalzbetkaa
8. jan 2020

@gemerka17 Matej nový.. Ako písala pani, ja k nemu chodím až z Oravy a som spokojná

gemerka17
autor
8. jan 2020

@aalzbetkaa ako funguje jeho ambulancia ? dá sa objednať ? platí sa ? pošle na vyšetrenia MRI ? a hlavne vie ho aj prečítať ?

aalzbetkaa
8. jan 2020

@gemerka17 treba sa objednať, treba aj výmenný lístok, neplatí sa. A na MRI pošle ak by to považoval za nevyhnutné, ja som nebola, ale zatiaľ dosť pomohol. Aj keď jem lieky každý deň..

gemerka17
autor
8. jan 2020

@aalzbetkaa tomu by som sa rada vyhla, ono dávať diagnózy a určovať postup na základe toho, že "myslím si že" je na nič. Viem o čom hovorím, poučila som sa z vlastnej skúsenosti. Prečo nevyužiť zobrazovacie metódy, keď sú u nás dostupné. Buď sa niečo potvrdí alebo vylúči. Ale v každom prípade ďakujem za kontakty, zajtra to obvoláme a uvidíme. Ešte keby mal niekto ďalšie odporúčania, rada privítam rady.

jajamalka
8. jan 2020

@gemerka17 mala som výmenný lístok a bola to dr. Borovská