Železo jameison alebo globifer forte?

janula2511
24. nov 2020

Prosím vás ktoré železo by ste odporúčali brať? Ďakujem

mogaa
24. nov 2020

ja sa pripnem ak môžem....globifere forte u mňa nemal žiadny účinok, tak som zvedavá na Jamieson😉

dominika_sk
24. nov 2020

Nahrin narosan z justhu. Davam ho aj 10mesačnemu. Železo sa pekne upravilo a nema žiadny problem so stolicou 👍🏻

mogaa
24. nov 2020

@dominika_sk ja to potrebujem pre dospelého, to by som sa nedoplatila kým by sa to upravilo som šťavou z čučoriedok, čučoriedky jedáva

janula2511
autor
24. nov 2020

@mogaa a užívas už jameison?

nela6
24. nov 2020

@janula2511 ja som citala dobre recenzie od jamieson, len som bezohnala, brala som ine, a bolo mi neho zle... tak som prestala, chcela som na doplnenie pocas tehotenstva, keby mi trebalo dalej, tak idem skúsiť jamieson

bykaterina
24. nov 2020

ja za seba globifer

mogaa
24. nov 2020

@janula2511 nie Jamieson odskúšaný nemám, ale idem ho kúpiť do lekárne, len som nevedela ktorý, lebo je ich tam viac druhov, ale hádam v lekárni poradia😉ak pár dní počkáš, pošlem ti info....idem ho brať pre mamu, má dlhodobo nízky hemoglobín....cca 2-3roky jej pomohla Melasa a dvala som jej občas také šumivé železo, to krásn hemoglobín upravilo....pred pol rokom brala Globifer - výsledky rovnaké....teraz dobrala Sorbifer, len ten mi bez predpisu už nedajú a nemám odpočučenie z nefrológie kde jej železo odporučili takže ani doktorka ho ber krvi nepredpíše....

monika2605
24. nov 2020

@janula2511 urcite cucoriedkovy narossan od Just

mogaa
24. nov 2020

@janula2511 kúpila som ten Jamieson - ono to sú jedny z najkvalitnejších vitamínov....mali 35mg s postupným uvoľňovaním, užíva sa denne 1tableta po jedle....ono problémov pri tých prípravkoch so železom je že sa ti vždy vstrebe len časť toho železa z prípravku, preto je dobré toto s postupným uvolňovaním....Je tam písané že ho treba brať s niekoľkohodinovým odstupom od ostatných výživových doplnkov alebo liekov.....

rosalie1411
24. nov 2020

@janula2511 ja som spokojná s globiferom.

janula2511
autor
24. nov 2020

@mogaa silnejší je než globifer. Potrebujem si kúpiť niečo lebo sa hrozne cítim. Únava, ledva stojím na nohách, hlava sa mi točí.

dominika_sk
24. nov 2020

@mogaa prosim ťa netrep, je to pre dospelych aj deti a hlavne je to prirodne. Si naštuduj niečo o tom ako synteticke železo rozhadzuje organizmus.