Prosím vás ktoré železo by ste odporúčali brať? Ďakujem
Nahrin narosan z justhu. Davam ho aj 10mesačnemu. Železo sa pekne upravilo a nema žiadny problem so stolicou 👍🏻
@dominika_sk ja to potrebujem pre dospelého, to by som sa nedoplatila kým by sa to upravilo som šťavou z čučoriedok, čučoriedky jedáva
@mogaa a užívas už jameison?
@janula2511 ja som citala dobre recenzie od jamieson, len som bezohnala, brala som ine, a bolo mi neho zle... tak som prestala, chcela som na doplnenie pocas tehotenstva, keby mi trebalo dalej, tak idem skúsiť jamieson
ja za seba globifer
@janula2511 nie Jamieson odskúšaný nemám, ale idem ho kúpiť do lekárne, len som nevedela ktorý, lebo je ich tam viac druhov, ale hádam v lekárni poradia😉ak pár dní počkáš, pošlem ti info....idem ho brať pre mamu, má dlhodobo nízky hemoglobín....cca 2-3roky jej pomohla Melasa a dvala som jej občas také šumivé železo, to krásn hemoglobín upravilo....pred pol rokom brala Globifer - výsledky rovnaké....teraz dobrala Sorbifer, len ten mi bez predpisu už nedajú a nemám odpočučenie z nefrológie kde jej železo odporučili takže ani doktorka ho ber krvi nepredpíše....
@janula2511 urcite cucoriedkovy narossan od Just
@janula2511 kúpila som ten Jamieson - ono to sú jedny z najkvalitnejších vitamínov....mali 35mg s postupným uvoľňovaním, užíva sa denne 1tableta po jedle....ono problémov pri tých prípravkoch so železom je že sa ti vždy vstrebe len časť toho železa z prípravku, preto je dobré toto s postupným uvolňovaním....Je tam písané že ho treba brať s niekoľkohodinovým odstupom od ostatných výživových doplnkov alebo liekov.....
@janula2511 ja som spokojná s globiferom.
@mogaa silnejší je než globifer. Potrebujem si kúpiť niečo lebo sa hrozne cítim. Únava, ledva stojím na nohách, hlava sa mi točí.
@mogaa prosim ťa netrep, je to pre dospelych aj deti a hlavne je to prirodne. Si naštuduj niečo o tom ako synteticke železo rozhadzuje organizmus.
ja sa pripnem ak môžem....globifere forte u mňa nemal žiadny účinok, tak som zvedavá na Jamieson😉