Železo a problém s veľkou potrebou

22. júl 2024

Ahojte ako pri prvom aj teraz mimo tehu mam nizke zelezo no v tehu extremne nizke.
Predpisal mi Maltofor, ten vsak nejem v prvom som raz nebola na velku 10 dni a dala Globifer len tentokrat nechodim ani z neho. Som uz zufala.
Stravu som si uz v zaciatkoch viac "ozelezila", kedze viem ake ho mavam bezne.
Ako ste s tym bojovali Vy?

lisymbia
22. júl 2024

Jedine stravou, dostatok vlákniny, čerstvého ovocia a zeleniny, polievky, oleje. Mne to pomohlo 😊 ak nezaberie skúsiť slivky, šťavy alebo potom posledná možnosť lekáreň a tabletky na zapchu

lulu2014
22. júl 2024

Ahoj. Mna Maltofer prehana. S Globiferom som ok momentalne. Alebo este je prirodny Ferrofortis B skus ten. Nie je na predpis. Alebo potom ine zeleza na recept. Je toho vela - asi iba skusat ktory ti “sadne”. 🙂 a plus teda strava ovocie , zelenina….vody dostatok aby to fungovalo

stanulienkat
22. júl 2024

Kolko tekutin vypijes za den? Ovocie, zelenina, ovsene vlocky???

butterflyeffect
22. júl 2024

Ja mam krvny obraz v poriadku, jem vela ovocia a zeleniny, pijem kvanta vody a odkedy som tehotna tak traveni si ide svoje, niekedy nejdem na velku 3 dni, inokedy aj 5x za den, bez ohladu ma stravu. Vkladam este progesteron a beriem len vitaminy, Tym chcem povedat ze problem nemusi byt v liekoch…

diewcatqoo
22. júl 2024

Ja som si davala Lactulosu, lebo nic ine mi nepomohlo, aby som sla aspon raz za 4 dni. Klystir pred porodom bol pred mna vykupenim.

marhulka13
22. júl 2024

Ja ho beriem tiež už dva roky a tiež v kombinácii s lactulosou

svetlonos
22. júl 2024

Zožeň si oleovit forte. Odporučila mi ho moja gyn v tehotenstve, brala som 3x denne, bez vedľajších účinkov. je vo forme takeho prasku. Chuti po Cole a je super. Zaberie proti únave. Kupujem v at.

majlo1234
22. júl 2024

Magnezko mi pomahalo

autor
23. júl 2024

@lisymbia velmi tazko mam nevolnosti 😏

autor
23. júl 2024

@stanulienkat zo vsetkeho mi je tazko 🙈

autor
23. júl 2024

@svetlonos skusim a teda v tehu sa moze?

svetlonos
23. júl 2024

No jasne, odporucilq mi ho práve gyn v tehotenstve, lebo som mala veľmi nízke zelezo. Zacala som jedným sáčkov, po druhom odberu mi kázala až 3x denne a to bolo potom ôk.