Zelená stolica u dospelej osoby

11. okt 2024

Ahojte. Pár dní mám zelenú riedku stolicu. Nič zelené som nejedla. Mali ste niekto a viete povedať čo to. Bolo? Dosť som prelaknuta

egonsk
11. okt 2024

menej piva to chce 😉😁

autor
11. okt 2024

@egonsk niesi vtipný

janickacrazy
11. okt 2024

Môže byť alergia na mlieko.

strasko
11. okt 2024

Nedávali ste si živočíšne uhlie? Prípadne nejaká salmonela alebo také niečo?
Ja mám skúsenosť že z laktózy skôr dožlta.

akje
11. okt 2024

@autorka cervene vino, cvikla? Nieco, co ma vyraznu farbu a mohlo by zafarbit nejes, nepijes? V smoothie napr? Nepreferujes ani nejaku taku potravinu posledne dni?

thirstymonk
11. okt 2024

Ja som raz na odpuste (hody - sviatok kostola) dostal od deti medovnikove modre srdiečko "najlepšiemu ockovi". Celé som ho zožral jak prasa a to modré farbivo sa pretrávilo na zelene.

autor
11. okt 2024

Baby nejem nič také sfarbené. Jem to čo aj doteraz. Akurát asi týždeň beriem anopyrin tak neviem.. Trápne mi je písať to ale takú tuhú stolicu som nemala ani nepamätám

janickacrazy
11. okt 2024

V prvom príspevku píšeš, že riedku, teraz tuhú, tak ako teda?

autor
11. okt 2024

@janickacrazy mam riedku. Píšem že normálnu tuhú stolicu som nemala ani nepamätám

janickacrazy
11. okt 2024

Aha, som to zle pochopila. Tak si daj čierne uhlie, malo by to pomôcť. Ak nepomôže, tak smer lekár.

anna777115
11. okt 2024

Salmoneloza, ale pri ňej sú aj iné prejavy, ako horučka, zvracanie, kŕče v bruchu a stolica je ako mrazeny špenát.

autor
11. okt 2024

@anna777115 tak zas až taká zelená nieje

adrianap83
11. okt 2024

A železo neberieš? Niekto ma z toho aj hnačku....niekto aj z magnézia

autor
11. okt 2024

@adrianap83 magneziove vody pijem

janickacrazy
11. okt 2024

Tak ich skús vynechať na týždeň a uvidíš.

adrianap83
11. okt 2024

Hm , no neviem, či to z nejakej jemnej Magnézie by až tak. Kamoš napríklad nemôže vôbec mg v tabletkách, hneď hnačkuje. Kamoška po Fe.
No aj tak, skoč v pondelok k Dr. Rovno kúp cez víkend v lekárni skúmavky na vzorku stolice. V po ráno odober a zanes. Budeš vedieť, nie takto po internete skúmať. Lekár, keď uvidí farbu, vezme určite.

caar_oliine
12. okt 2024

Mne sa takto prejavila intolerancia na laktozu. Odporucam aspon 2 tyzdne sa vyhnut mliecnym vyrobkom, pripadne pouzivat bezlaktozove.

kismarika
12. okt 2024

Ahoj. Ja nemôžem vôbec magnéziové minerálky, mňa z nich preháňa. Skús vynechať tú minerálku a nasadiť na cca. 2-3 dní Imodium,potom uvidíš . Ak sa stolica nezlepší, choď k lekárovi, hneď môžeš zobrať aj vzorky zo stolice- skúmavky sa dajú kúpiť v lekárni.