Ahojte. Pár dní mám zelenú riedku stolicu. Nič zelené som nejedla. Mali ste niekto a viete povedať čo to. Bolo? Dosť som prelaknuta
@egonsk niesi vtipný
Môže byť alergia na mlieko.
Nedávali ste si živočíšne uhlie? Prípadne nejaká salmonela alebo také niečo?
Ja mám skúsenosť že z laktózy skôr dožlta.
Ja som raz na odpuste (hody - sviatok kostola) dostal od deti medovnikove modre srdiečko "najlepšiemu ockovi". Celé som ho zožral jak prasa a to modré farbivo sa pretrávilo na zelene.
Baby nejem nič také sfarbené. Jem to čo aj doteraz. Akurát asi týždeň beriem anopyrin tak neviem.. Trápne mi je písať to ale takú tuhú stolicu som nemala ani nepamätám
V prvom príspevku píšeš, že riedku, teraz tuhú, tak ako teda?
@janickacrazy mam riedku. Píšem že normálnu tuhú stolicu som nemala ani nepamätám
Aha, som to zle pochopila. Tak si daj čierne uhlie, malo by to pomôcť. Ak nepomôže, tak smer lekár.
Salmoneloza, ale pri ňej sú aj iné prejavy, ako horučka, zvracanie, kŕče v bruchu a stolica je ako mrazeny špenát.
@anna777115 tak zas až taká zelená nieje
A železo neberieš? Niekto ma z toho aj hnačku....niekto aj z magnézia
@adrianap83 magneziove vody pijem
Tak ich skús vynechať na týždeň a uvidíš.
Hm , no neviem, či to z nejakej jemnej Magnézie by až tak. Kamoš napríklad nemôže vôbec mg v tabletkách, hneď hnačkuje. Kamoška po Fe.
No aj tak, skoč v pondelok k Dr. Rovno kúp cez víkend v lekárni skúmavky na vzorku stolice. V po ráno odober a zanes. Budeš vedieť, nie takto po internete skúmať. Lekár, keď uvidí farbu, vezme určite.
Mne sa takto prejavila intolerancia na laktozu. Odporucam aspon 2 tyzdne sa vyhnut mliecnym vyrobkom, pripadne pouzivat bezlaktozove.
Ahoj. Ja nemôžem vôbec magnéziové minerálky, mňa z nich preháňa. Skús vynechať tú minerálku a nasadiť na cca. 2-3 dní Imodium,potom uvidíš . Ak sa stolica nezlepší, choď k lekárovi, hneď môžeš zobrať aj vzorky zo stolice- skúmavky sa dajú kúpiť v lekárni.
menej piva to chce 😉😁