Prosim vas poradte mi co to moze byt a ci sa mam bat.nasla som si na pravej strane krku zdurenu uzliu.ked to chytim tak to boli.obcas aj ked nechyjam.boli ma aj ta celapstrana plece rameno aj krk aj chrbat.mali ste to niekto?prosim porete.neviem ci to nieco s tym ma ale mala som aj bielkovinu v moci.
@debora bez srandy...nemas na danej strane zubny kaz, resp. uz davnejsie blombovany zub a kaz pod nim?
mala som cosi podobne, uzlinu spuchnutu na jednej strane krku, stuhnuty krk, bolest hlavy na tej strane atd....naprd vylieceny zub exzubarom....
@katarinamarkova
@debora no inak toto mne vravel minule moj kamarat ktory mi robil sono uzliny pod sankou-lekari nevedia prist na dovod preco ma 2cm a nezmensuje sa...a tiez ma na toto upozornoval ze ak som mala aj rok dozadu problem zo zubom na tej strane-a ja som mala,mne stadial tahali nerv 2x,tak to mohlo prejst do tej uzliny a tam to stale drenuje....a ja mam tiez obcas take tahanie v krku na tej strane,len hold som sa este nedostala k zubarke...takze toto moze byt dovod tiez u teba
Ja som akurat pridala celu temu , o podozreni na lymfom ..mne robili biopsiu, vyzeralo to vazne a povedali mi ze negativne..sono sestaci, to nehovori nic o charaktere uzlin..ja som nemala sono moc dobre, a ked vybrali uzlinu tak povedali ze mala uplne benigny charakter aj na pohlad aj pri rozbore..Len problem je ze jedna moze byt negativna..ina pozitivna..Ale pokial nemas ziadne priznaky..daj skontrolovat krv, moc , USG a bud v klude🙂
@lukindoor mne sa zda ze uz tu bolo o sone pisane ze je postacujuce ak je uzlina mensia alebo sa mylim?myslim ze som to niekde citala od @latvia....
no takto ...sono nikdy nenahradi biopsiu ale robi sa len ked su aj pridruzene priznaky teplota chudnutie unava...a maju nad 1.5cm pribudaju alebo maju patologicky charakter..su tvrde a prirastene..kazda zvacsena uzlina moze byt potencialne nadorova, ale to nema v tvojom pripade voooobec zmysel riesit..urcite to nieje tvoj pripad..tieto veci intenzivne riesim uz 3 mesiace...ver mi 🙂
@trish31 bol
A ked som bola pred 3tyzdnami na odbere krvy(na zapal,sedimentacia a vsetko mozne)bol by tam aspon naznak ze tam je nieco zle?mudr.mi povedala ze vysledky mam vyborne
Ahoj, mala som zapalene hrdlo, bolo to z toho.
@debora treba s tym ist k lekarovi....s kazdou uzlinou treba ist k lekarovi aby to videl....ja mam uzlin po krku asi 6 ale uz velmi dlho,par rokov ale s kazdou jednou som isla na sono a odbery krvi