Ahojte baby 🙂 aké máte skúsenosti s touto poisťovňou? Zvažujem dať sa prepoistiť z VŠZP, ďakujem Vám 😊
Sme tam cela rodina a teraz sme využili bonus na zuby 100€. Plus máme potom aj zlavu na cestovné poistenie 50%. Sme spokojní 😊
Ďakujem Vám 😊
tiez som kedysi prestupoval zo VšZP a nelutujem.
Pri narodeni dietata sme si mohli gratis zapožicat monitor dychu. Teraz preplacaju 100e na zuby.
Všade u lekara sú zmluvní.
Príbuzná šla na operáciu a mala VŠZP a musela čakať - na rovinu je povedali, že ak by mala union šla by na operáciu hned.
Takže odporúčam
Ja zas mam zle skusenosti,preto som uz rok.v inej poisťovni,elektronický systém je neprehladny a celkovo neochota personalu v Union taktiez na úrade pre dohlad riesia prave s Union najviac sťažností a problémov
@kamka277 ahoj mozem sa opytat ako sa vyuziva ten bonus na zuby? citala som na ich stranke ze ak sa da poistenec osetrit u jedneho z 1500 vybranych zubarov tak mu preplatia ukon ale nenasla som zoznam ktore ambulancie tam patria. A plati to aj pri osetreni deti?
@luckajanko ahoj zhodou okolností mám problém s jedným zubom čiže som už 2x platila 28€ a raz využila dentalnu hygienu za 30€. Zubár mi dal doklad o zaplatení, zaregistrovala a prihlásila som sa pod svojím menom na stránke union kde mi ukázalo môj kredit 100€, vyhladala ,,Bonus na zuby" odfotila blocek priložila to ako súbor a odoslala na schválenie, ktoré prebehlo ok. Len to trvá dlhšie než pošlú peniaze, ale pošlú ich. Dentalnu som mala robenu v lete a platba prišla do 2 týždňov, ďalšie dva doplatky boli teraz v septembri jeden doklad som odoslala ako som vyssie uviedla a druhy odoslem zajtra.😊Snad to do Vianoc stihnú, pracovnicka v Unione mi vravela ze majú lehotu 90 dní na preplatenie🤤
Bonus 100€ platí aj pre deti
Nové skvelé info od Union - doplatky na lieky pre deti do 18 rokov budú preplacane 👍
https://tlacovespravy.sme.sk/c/20922971/doplatk...
my tam sme cela rodina zatial problem nebol nasi lekari maju vsetci s nou zmluvu,ale treba si to overit. AKo bonus sme vyuzili monitor dychu pri narodeni babatka co nam zapozicali gratis