Ahojte pred asi 2 tyzdnami som bola u zubara s opuchom dal mi antibiotiká a o tyzden som isla znova vtedy mi zub vycistil a dal mi tam nejaku blombu asi nieco liečebné neviem nevyznám sa a dal znova termín cca po týždni. Dnes som uňho bola. Zub mi uplne zbrúsil ostal fakt malý kus netusim čo mi robil preto keď sa v tom niekto vyzná tak ma zaujima čo mi robil 😀 zub mi dostaval. Daval mi tam vraj nejaké savo, netusim ake ale povedal mi že mam 2krat vypluť a 2krát vypláchnuť používa sa nejaké savo u zubára alebo čo mi tam dal prosim vas? 😀 A taktiež mi tam nejaký šróbik dával alebo dačo také asi 5 ich vymenil lebo sa každý pretáčal ja fakt neviem čo mi s ním robil. Necitila som že by mi ani daval injekciu ani ma to moc nebolelo skončila som uňho o 10:30 a stale si trochu necítim dolnú peru, kedy to prejde? Je to dosť nepríjemné
@simcucik to savo je dezinfekcia,nie je to ozajstné savo.Zbrúsilo ho,lebo si tam asi mala veľký kaz.Dostaval ti ho,lebo ako by si fungovala s takým kýptikom?.Možno na to pojde ešte korunka.
Ten šróbik to je taký nástroj,ktorým sa čistia kanáliky.
Ten šrobik mal iba v ruke alebo na vrtačke? Použil mikroskop alebo mikroskopové okuliare? Rontgenoval ti to?
@simcucik nedával ti injekciu/anestézu, lebo ten zub bol už mŕtvy, pravdepodobne po vybratí kanálikov, a teda bez nervov.
@simcucik o 10:31 si sa mala spytat zubara a mala by si to z prvej ruky a odborne vysvetlene😉
Tu môzeme hadat do zajtra,co ti robil a nemusi to byt pravda.