Zbavila som sa kŕčových žíl bez operácie.

drsmolinka
3. aug 2019

Ahojte, od 15 rokov som mala slabsie krcive zily (dedicnost) po dvoch tehotenstvach sa mi nohy katastrofalne zhorsili. Lekari ma posielali na operaciu no ja som hladala ine sposoby liecby a nasla som 🙂 Pijavice 🙂 Som nadsena ako to funguje. Ak mate problem s krcovymi zilami tak nevahajte !!!!! Operacia je brutalne draha cca 1000 € a odstrani iba tie nojhorsie zily. Pijavice liecia cely zilovy system a je to omnoho lacnejsie. Prikladam foto po troch sedeniach 🙂 Este ma cakaju dalsie do uplneho upravenia ale uz teraz je rozdiel uzasny 🙂

drsmolinka
autor
3. aug 2019
77daniela77
3. aug 2019

Ahoj,mas svoje pijavice,alebo niekde chodis?Kde?Kolko to stoji?

drsmolinka
autor
3. aug 2019

Chodim do Kosic k Jambu k jednej velmi milej pani ktora s tym pracuje par rokov 🙂 cena za jedno sedenie je 24€ za 4 pijavice ktore ti na cca hodinku vypiju krv :D 🙂 🙂 🙂

neluskas
3. aug 2019

@drsmolinka ahoj, krcove zily su nielen problem povrchovy, ale hlavne vnutorny. nespravne fungovanie ciev. da sa to poriesit aj prirodnou formou. nielen zvonka, ale samozrejme treba poriesit v prvom rade vnutro a to cievy

drsmolinka
autor
4. aug 2019

Ved ano, pijavice vypistaju do ciev latku ktora posobi protizapalovo a cievy taktiez cisti od nanosov

janago
9. nov 2019

@neluskas aku prirodnu formu myslite ?

vivien1010
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
kikendzi
6. aug 2023

Ahoj, chcem sa opýtať že ako si na tom s krčovými žilami dnes? Vratili sa ti, alebo uz nie? Pomohla tá hirudoterapia?
Ďakujem