Ahojte, od 15 rokov som mala slabsie krcive zily (dedicnost) po dvoch tehotenstvach sa mi nohy katastrofalne zhorsili. Lekari ma posielali na operaciu no ja som hladala ine sposoby liecby a nasla som 🙂 Pijavice 🙂 Som nadsena ako to funguje. Ak mate problem s krcovymi zilami tak nevahajte !!!!! Operacia je brutalne draha cca 1000 € a odstrani iba tie nojhorsie zily. Pijavice liecia cely zilovy system a je to omnoho lacnejsie. Prikladam foto po troch sedeniach 🙂 Este ma cakaju dalsie do uplneho upravenia ale uz teraz je rozdiel uzasny 🙂
Ahoj,mas svoje pijavice,alebo niekde chodis?Kde?Kolko to stoji?
Chodim do Kosic k Jambu k jednej velmi milej pani ktora s tym pracuje par rokov 🙂 cena za jedno sedenie je 24€ za 4 pijavice ktore ti na cca hodinku vypiju krv :D 🙂 🙂 🙂
@drsmolinka ahoj, krcove zily su nielen problem povrchovy, ale hlavne vnutorny. nespravne fungovanie ciev. da sa to poriesit aj prirodnou formou. nielen zvonka, ale samozrejme treba poriesit v prvom rade vnutro a to cievy
Ved ano, pijavice vypistaju do ciev latku ktora posobi protizapalovo a cievy taktiez cisti od nanosov
Ahoj, chcem sa opýtať že ako si na tom s krčovými žilami dnes? Vratili sa ti, alebo uz nie? Pomohla tá hirudoterapia?
Ďakujem