Zažili ste zápal hrudnej kosti?

kendall
16. máj 2016

Dobrý deň, chcem sa poradiť, či sa už niekto stretol s týmto. Mám 30 rokov, som doma na rodičovskej momentálne. Od piatka ma mierne bolí celý hrudný kôš, cítim trochu tlak, trochu bolesť akoby rebier alebo hrudných svalov, neviem to presne definovať, je to taká viac povrchová bolesť,ako vnútorná. Začalo ma mierne bolieť na ľavej strane spodné rebrá, potom zase len horné rebrá. inokedy to necítim vôbec, inokedy v strede hrudnej kosti,alebo ako mierny tlak na celý hrudník. celé je to len slabý tlak a slabá bolesť, nič také silné, pichavé, bodavé, čo by sa dalo pripísať srdečným problémom alebo čo. Chorá som nebola, nekašlem, nejadla som nič ťažké, úraz som nemala, stres ako normálne, nechápem príčinu toho celého...v online poradni lekára som vyčítala, že sa to najviac podobná na zápal hrudnej kosti a to sa ani nijak nelieči, len ked je to už chronické. Neviem, či ísť k doktorovi, manžel je teraz na služobke, aj rodičov mám odcestovaných, takže nemám ani komu deti zveriť momentálne....preto sa pýtam, či sa niekto už s tým stretol, aby som niečo nepodcenila, ale ani zas nezveličila...dakujem

gora8
16. máj 2016

@kendall ja by som pre istotu zasla k lekarovi. Drzim palce!

lenocka4
23. okt 2017

Dobry vecer, tak ako ste s tym dopadli? Ja mam podobný problem, preto by som rada pocula vas nazor. Vobec neviem kde s tym ist, ci ku internistovi ci na kardiologiu...neviem. Dakujem za odpoved.

kendall
autor
23. okt 2017

Mala som to cele kvoly problemom s chrbticou, fyzioterapeut mi to vysvetlil, ze kvoly oslabenym svalom chrbta,nespravnemu drzaniu tela pri sedeni ci stati, staci nejaka vacsia namaha a prejavi sa to aj na hrudniku bolestou ze clovek ma pocit ze je to nieco so srdcom, ale nie je. Sesternica to ma tiez od dlheho sedenia nad pocitacom a knihami ked je zhrbena dlho a kamarat zas od dlheho soferovania, robi vodica. Vsetko je to chrbtica.

denisaaairdacova
21. nov 2023

@kendall dobrý prosím vás stále to máte čo vám NATO pomohlo ďakujem

ibatanecnica
21. nov 2023

mávam teda mávala som niečo podobné. Odkedy pravidelne cvičím, nie je to už také. Spodné rebrá ma niekedy bolia hlavne na dotyk, akoby som tam mala uzliny zväčšené, ale už to neriešim, teda riešim po svojom, cvičenie, rôzne bylinky

denisaaairdacova
21. nov 2023

@ibatanecnica prosím vás a od čoho ste to celé mali a mali ste aj iné priznaky?

ibatanecnica
21. nov 2023

@denisaaairdacova netuším, nikto mi nevedel povedať. Ja len tie bolesti pod rebrom, na hrudi ale nie vo vnútri - ale akoby na svaloch, kostiach.

denisaaairdacova
21. nov 2023

@ibatanecnica a všade na svaloch a kostiach ?

ibatanecnica
21. nov 2023

@denisaaairdacova na hrudnej kosti a vo svaloch na hrudi.

denisaaairdacova
21. nov 2023

@ibatanecnica dakuejm